MHP’nin girmediği ihalede talipli çıkmadı

10 Ekim 2012 18:43

Isparta kamuoyunda uzun süredir tartışmalara neden olan ve halen MHP İl Başkanlığının kullandığı Belediye İşhanı 5. Kat 4'üncü kez İhaleye çıktı.600 bin lira Muhammen Bedeli olan binaya talip çıkmadı.

MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez Tarafından açılışı yapılan1.828 metrekareüzerinde bulunan binanın 5'inci katındaki 11 adet bağımsız bölüm satış ihalesi Belediye Encümen Toplantı Salonunda gerçekleşti. Saat 14.00'te gerçekleştirilen binanın 4’üncü satış ihalesine diğer ihalelerin aksine bu defa da  katılım olmadı. İhaleye konu arsa işyerlerinin muhammen bedeli 600 bin lira idi.

Bilindiği gibi sözkonusu binanın üçüncü ihalesi 850 bin TL muammen bedelle 15 Mayıs 2012 tarihinde yapılmıştı. Ancak, o tarihte de söz konusu binaya istenilen muammen bedeli veren kişi veya kuruluşlar çıkmamıştı.

 MHP İl Başkanı İsa Yalçın, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında dün yapılan ihaleye girmeyeceklerini ve girip alan vatandaşla görüşüp kiralama yöntemi ile binayı kullanmaya devam edeceklerini açıklamıştı. 

Bu haber 745 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...