Bölge halkı bayramda Iyaşpark’ı seçti

8 Ağustos 2014 15:37

Iyaşpark AVM’de bayram dolu dolu yaşandı. Alışverişlerin yoğunluk kazandığı bayram arefesinde mağazaların yapmış olduğu birbirinden cazip indirimler halkın yoğun ilgisini çekmeyi başardı.

İndirimlerin dikkat çektiği mağazalardan alışveriş yapanlar hem karlı çıktı, hem de sevdikleri için bayram hediyeleri aldılar. Aynı zamanda bayram alışverişlerinde Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni tercih eden ziyaretçiler, güvenilir bir ortamda alışverişlerini yaparken AVM tarafından hazırlanan birbirinden renkli ramazan etkinlikleri ile günlerine eğlence ve aktiviteler kazandırdı.

AVM yönetimi  bayram haftası olması nedeniyle müşterilerine alışverişlerinde kolaylık ve zaman kazandırmak amacı ile kapanış saatlerini  uzatarak alışverişin keyfini bir kat daha uzattı. Özellikle son üç gün ziyaretçi sayısında büyük artış yaşandı.  Bayram boyunca da ziyaretçi sayısı üç gün içinde 60 bin kişiye ulaştı. Bayramı takip eden  Perşembe Cuma ve Cumartesi günlerini de tatillerine dahil eden  ziyaretçiler vakitlerini Iyaşpark AVM’de değerlendirdiler. Özellikle yaz mevsimi olması nedeniyle yurtdışından gelen gurbetçilerimizin Iyaşpark AVM’ye yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış yaptığı açıklamada  tüm bölge halkına Iyaşpark AVM’ye göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek, daha nice bayramlara hep birlikte mutlu ve sağlıklı bir şekilde kavuşmayı temenni ediyoruz dedi.

Bu haber 576 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...