Tekvando’da Eğirdir’i Arif Samet Kılınç temsil edecek

2 Ağustos 2014 10:39

Eğirdir Belediyespor Tekvando Kulübü sporcusu Arif Samet Kılınç İzmir’de yapılacak olan Ümitler Türkiye Şampiyonasında İlçemizi temsil edecek.  Bu bağlamda Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir Belediyespor Tekvando Antrenörü Kadir Eken ve Ümitler Şampiyonasında ilçemizi temsil edecek olan Arif Samet Kılınç’a başarılar diledi.

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 2014 Yılı Faaliyet Programında yer alan Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası bu sene Seyithan Akbalık Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası adı altında 2 - 6 Ağustos 2014 tarihleri arasında İzmir'deki Celal Atik Spor Salonu'nda yapılacak. Yapılacak olan Turnuvada ilçemizi63 Kgda Arif Samet Kılınç temsil edecek.  Bu Bağlamda Eğirdir Belediyespor Tekvando Antrenörü Kadir Eken ile birlikte Eğirdir Belediye başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret eden sporcuları Başkan Şengöl’e kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, Başkan Şengöl’de sporculara başarı dileklerini sundu.

Ziyarette konuşan Antrenör Kadir Eken; “Sporcumuzu Türk Milli takımına vermeyi hedefliyoruz. Eğirdir’de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Başkanımız Ömer Şengöl’e spora gösterdiği alaka ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Eğirdir’de her branşta yetenekli sporculara sahip. Eğirdir yakın zamanda tüm branşlarda adını duyuracaktır. Ben sporcuma güveniyorum inşallah turnuvadan güzel bir sonuçla döneceğiz ve Eğirdir’in adını herkese duyuracağız” şeklinde konuştu.   

Başkan Şengöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 2-6 Ağustos tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Ümitler Tekvando Şampiyonasında İlçemizi temsil edecek olan Arif Samet Kılın.2a güvendiklerini ve başarılar dilediğini sözlerine ekledi.  

 

Bu haber 854 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...