"Isparta’nın hizmetçisiyim”

1 Ağustos 2014 16:20

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ispartalıların bayramını kutladı. Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlık Makamında düzenlenen bayramlaşma programına belediye personeli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, siyasiler, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Isparta’da güzel ve huzurlu bir bayram geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Isparta’mızda 30 günde camilerimizin dolup dolup taştığı, güzelliklerin olduğu, teravih namazlarının dolu dolu kılındığı bir şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Ramazanın en güzel tadına varan Isparta’mızda hemşehrilerimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla, gönülden kutluyorum.

Belediyemizde de bayram sevincini yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Diliyorum ki, her yıl, her zaman Isparta’mız barış ve güzellik içerisinde bayramı en güzel şekilde geçiren millet olsun.

Belediye olarak bizde bu güzelliklerin yaşanması için şehrimize hizmetler verme çabasındayız. Bir şehir her bakımdan huzurlu olması lazım. Şehrin altyapısıyla, teknik yönleriyle, yol, asfalt, yeşillikleriyle, hatta sosyal yapısıyla, sıkıntı çeken vatandaşlarımızı rahatlatmak ve huzura kavuşturmak için çabalıyoruz. Kendimi Isparta’nın bir hizmetçisi olarak kabul ediyorum. Hizmet eden bir personel olarak kabul ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşehrilerimizin, komşu coğrafyalarda yaşayan Türkmen kardeşlerimizin, Dünya’nın neresinde olursa olsun hali hazırda yaşama mücadelesi veren soydaşlarımızın ve zor günler geçiren İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor, Cenab-ı Allah’tan esenlikler temenni ediyorum.

Ayrıca vatan ve millet uğruna aramızdan erkenden ayrılan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken; tüm şehit analarının, babalarının, eşlerinin ve çocuklarının da bayramlarını dualarımla birlikte tebrik ediyorum” dedi.  

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...