Günaydın, “hedefimiz günlük 90 bin satış”

23 Temmuz 2014 14:57

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın cumartesi günü tatilini belediyenin kuruluşu olan fabrikaları incelemede geçirdi. Yakaören mevkiinde bulunan ve hammaddesi pomza madeni olan biriket, yalıtım ve mikronize tesisleri gezen günaydın BİMSBLOK’ta kaliteyi yakaladık. Bugünlerde günlük 50 bin briket satıldığını hedefin 90 bin olduğunu dile getirdi. Isparta’daki inşaat sektörünün büyük talep ettiği bununla birlikte çevre illerde de talebin giderek arttığını ifade etti. Günaydın ayrıcı Isparta’ya uzak illerin de üretilen ürünün kalitesini görerek talepte bulunduklarını dile getirdi. Günaydın üretimde hedefin kar getiren değil kalite getiren bir anlayış ile çalışıldığının da altını çizdi.

Günaydın neredeyse hafta cumartesi gününün tamamını bu fabrikalarda incelemelere ayırırken, basın mensuplarına da kısa bir açıklamada bulundu. Günaydın açıklamasında hedefin yakalandığını dile getirdi.

Günaydın, “bugün fabrikamızın kalite ve satış incelemesini yaptık. Yaptığım incelemede günde 50 bin üretim kapasitesine ulaştığımızı gördüm. Kalitesini de yakaladığını gördüm. Şehrimize ve çevre illerimize inşaat malzemesi olan bu ürünün satışını gerçekleştirdiğini gördüm. Bildiğiniz gibi fabrikamız 90 bin kapasiteli. Bu günlerde 50 bin üretim gerçekleştirmekteyiz. Hedefimiz Pazar ağımızı daha da genişleterek fabrikamızı tam kapasite ile çalıştırmayı düşünüyoruz. Bu üretimi gerçekleştirirken, kalitemizden de ödün vermeden gerçekleştireceğiz” dedi.

Günaydın fabrika sahasının genişliği nedeni ile ürünleri kurutarak satışını gerçekleştirdiklerini ifade eddi.

Günaydın, İzolasyon ve mikronize fabrikasındaki gecikmelere de açıklık getirerek, imalat ve montaj çalışmalarındaki bazı aksaklık ve sıkıntılardan dolayı farikamızın üretime geçmesi biraz geç kalmıştır. Önümüzdeki günlerde bu sorunu da çözerek üretime geçmeye başlayacağız. Bu yeni fabrikalarımızda da yine kaliteden ödün vermeyeceğiz” dedi.

 

Bu haber 759 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...