Ramazan Çadırı Kaymakkapı Meydanı’na kuruldu

9 Temmuz 2014 18:34

Siyasi çalışmalar ve yoğun iş temposu nedeni ile bu yıl yapılması gereken festival ve ramazan etkinliklerini askıya alan belediye halkın yoğun istekleri doğrultusunda çadır programını hafta da bir olsa da yeniden düzenleme kararı aldı.

Belediye çadır programını bu sefer Gökçay mesirelik alanda değil de halkın daha kolay ulaşabileceği ve tek otobüsle evine gidebileceği bir alan seçti. Çadırı Kaymakkapı meydanına kurdu.  İlk Programını geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştiren Belediye bundan sonra da her hafta Cuma günü aynı yerde beğenilen ilahi sanatçılarını halkla buluşturacak.

Belediye ilk programında yine Türkiye’de ilk kadın naathanı tasavvuf Musikisi sanatçısı olan Emine Sevinç Öksüzoğlu’nu konuk etti. Neyzen Fevzi Uyumaz ve Grup Şuara tasavvuf Musikisi eşliğinde yapılan çadır programına oldukça hareketli geçti. . Neredeyse gece yarısına yakın bir zamanda programın başlamasına rağmen vatandaşın yoğun ilgisi de dikkat çekici idi.

Belediye yine her zaman olduğu gibi ramazan çadırı özel programında vatandaşına ücretsiz çay ikram etmeyi de ihmal etmedi.

 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...