Kavram Dil Merkezi tek başına zirvede

2 Temmuz 2014 15:58

2014 LYS Yabancı Dil Sınavı’nda Kavram Dil Merkezi öğrencileri Rümeysa Cennet Gündüz Isparta 1.si Türkiye 40.sı, İzel Yenisoy Isparta 2.si Türkiye 93.sü, Havva Aksoy ise il 3.sü Türkiye 538.si olarak büyük başarılara imza attılar.

2004 yılından bu yana Isparta’da yabancı dil eğitimi alanında büyük başarılara imza atan, 2005 YDS’de Türkiye 1.si, 2007 YDS’de Isparta’da 5’te 5 çıkarmayı başaran ve her sene Boğaziçi, ODTÜ ve Bilkent gibi ülkemizin en seçkin üniversitelerine öğrenci gönderen Kavram Dil Merkezi bu yıl da dil alanında başarısını sürdürdü.

Kavram Dil Merkezi Müdürü Yunus Eren düzenlediği basın toplantısında, “2014 yılı Yabancı Dil Sınavında (LYS-5) dershanemiz öğrencilerinden Rümeysa Cennet Gündüz Isparta 1.si Türkiye 40.sı, İzel Yenisoy Isparta 2.si Türkiye 93.sü, Havva Aksoy ise il 3.sü Türkiye 538.si olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.” dedi.

Her yıl böylesine büyük başarılara imza atmanın tesadüfler sonucunda olamayacağını vurgulayan Eren, bu başarıyı disiplinli eğitimi, konuya hâkim hocaları, doğru teknikleri ve en önemlisi öğrenci merkezli çalışabilmeyi başarmaları ile gerçekleştirdiklerini belirtti. Bundan sonra da aynı kalite ve özveri ile çalışmaya devam edeceklerini belirten Eren, zirveyi kimseyle paylaşmaya niyetli olmadıklarını söyledi. Eren “Bu başarıda emeği bulunan tüm velilere, okul yönetici ve hocalarına teşekkür eder, tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.” dedi.

 

Bu haber 1969 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...