Hayırseverlere çağrı

27 Haziran 2014 14:56

Mimar Sinan Camii’nde kurulan iftar sofraları bu yıl da devam edecek. Memur Sen İl Temsilcisi Osman Akçil ve İşadamı Mehmet İpekçi, hayırseverlere çağrıda bulunarak, iftar sofralarının bütçesine katkı sağlamalarını istedi.

Ramazan ayında geleneksel hale getirilen Mimar Sinan Camii İftar Sofraları bu yıl da hayırseverlerin katkılarıyla devam ediyor. Konuyla ilgili olarak dün Camii avlusunda basın toplantısı düzenleyen Memur Sen İl Temsilcisi Osman Akçil ve İşadamı Mehmet İpekçi, iftar sofralarının bütçesi için hayırseverlere çağrıda bulundular.

GÜNLÜK 2 BİN LİRA

İftar sofralarının şuanda bütçesi olmadığını vurgulayan Osman Akçil, “Bu programı tamamen hayırsever vatandaşlarımızın vereceği katkılarla yapacağız. Biz hizmeti ortaya sunuyoruz, hayırsever vatandaşlarımız zaten bu işe sahip çıkıyor. Bir günlük masraf 2 bin lira tutuyor. Yaklaşık günde 400 kişiye iftar yemeği veriyoruz” dedi.

FATURA VE MAKBUZ KARŞILIĞINDA ALIYORUZ

İşadamı Mehmet İpekçi ise, gittikleri her yerde destek aldıklarını ifade etti. Yemek masraflarının tek kişi olduğu gibi grup olarak da karşılanabileceğini belirten İpekçi, “Bizi arasınlar biz fatura ve makbuz karşılığı tahsilatını yaparız. Yemeği veren kardeşlerimiz buraya gelerek bizlerle birlikte olabilir. Destek verilerek bunu tüm kitlelere yayalım” şeklinde konuştu.

25 BİN KİŞİYE YEMEK VERİYORUZ

Öte yandan 3 Ramazan ayından bu yana işadamları olarak Isparta’da öncülük etmeye çalıştıklarını anlatan İpekçi, “Bu bizim şahsımızın yaptığı bir yardım değil. İşadamlarımızı  30 gün boyunca ziyaret ediyoruz. Burada toplam 25 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Ramazan ayında son 10 günde teheccüd namazı için sahur yemeği de vereceğiz. Mimar Sinan Camii’nde bu iftar ve sahur yemekleri geleneksel hale geldi” diye konuştu.

 

 

 

 

Bu haber 609 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...