HEM, kış kursları 15 Ekim’de başlıyor

6 Ekim 2012 13:39

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün kış sezonu boyunca yürütülecek kursları 15 Ekim tarihinde başlayacak.

Çeşitli alanlarda 25 meslek edindirme kursu açılacağını ifade eden Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Muhammed Emin Arseven konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “El sanatları teknolojisi, el ve makine nakışı ,dekoratif ve tekstili,çocuk gelişimi ve eğitimi,giyim üretim teknolojisi,sanat tasarım,gıda teknolojisi,bilişim teknolojileri,büro yönetimi –sekreterlik,muhasebe ve finansman ,konaklama-seyahat,müzik gösterisi,güzellik ve saç bakım, öğretmenlik ve öğretim,iş makineleri kullanımı, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme,emlak danışmanlığı,Türk halk oyunları, hızlı okuma teknikleri, okuma-yazma(1.2.kademe),işaret dili,yabancı diller,kişisel gelişlim ve eğitim,hasta ve yaşlı hizmetleri kurslarını hizmete açıyoruz. Kurslarımız 15 Ekim tarihinde başlayacak” dedi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Muhammed Emin Arseven, kursların daha çok istihdama yönelik olacağını sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...