Bölgenin lideri oldu

21 Haziran 2014 13:56

Yılmaz Şener Petrol A.Ş çalışanlarının 2014 yılı Gizli Müşteri Çalışması yüzde 95 puan ile Akdeniz Bölgesi’nin en yüksek puanını elde etme başarısı gösterdi. İstasyon Müdürü Mehmet Altınkaynak, “Biz bir takımız bu da bir takım oyunu ise biz bu işte lider olacağız” dedi.

Isparta’da hizmet veren Yılmaz Şener Petrol A.Ş, büyük bir başarıya imza attı. 2014 yılı Gizli Müşteri Çalışması yüzde 95 puan ile Akdeniz Bölgesi’nin en yüksek puanını almayı başardı. Bu amaçla personele hediyelerini vermek üzere dün Eğirdir Yolu üzerinde bulunan benzin istasyonunda bir tören düzenlendi. Törene BP Petrolleri A.Ş Akdeniz Bölge Müdürü Şansal Doğan, Eğitim Uzmanları Güven Çakır ve Arzu Ağdanlı katıldı.

LİDER OLACAĞIZ

Yılmaz Şener Petrol BP İstasyon Müdürü Mehmet Altınkaynak, “Zirveye çıkmak önemli değil maksat sürekli zirvede kalmaktır” ilkesi ile hedeflerinin Türkiye birinciliğini elde etmek olduğunu söyledi. Altınkaynak, “Biz bir takımız bu da bir takım oyunu ise biz bu işte lider olacağız” dedi.

PASTA KESEREK KUTLADILAR

Personellere hediyelerinin verilmesinin ardından BP Petrolleri A.Ş Akdeniz Bölge Müdürü Şansal Doğan, Eğitim Uzmanları Güven Çakır ve Arzu Ağdanlı’nın katılımları ile pasta kesilerek elde edilen başarı kutlandı.

 

Bu haber 1222 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...