"Dereboğazı Yolu´na siyasi bakılmamalı"

19 Haziran 2014 15:59

MÜSİAD İl Temsilcisi Mustafa Selim Özkutlu, Isparta'nın kendi kendine gelişemeyeceğini bunu bölgenin imkanlarıyla başarabileceğini savundu. Bu anlamda Dereboğazı Yolu'nun duble olmasının büyük önem arzettiğini ifade eden Özkutlu, "Gerek il olarak gerekse kamuoyu olarak kilitlendiğimiz nokta Dereboğazı’dır. Bunun ardından gelecek çok şey olacaktır ve bu bir başlangıçtır" dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İl Temsilcisi Mustafa Selim Özkutlu, Dereboğazı Yolu'nun duble olmasının Isparta'ya kazanımlarından bahsetti. Özellikle Isparta gibi illerin kendi kendine gelişemeyeceğini, bu yüzden bölgenin imkanlarından faydalanması gerektiğini ve bunu da güvenli bir duble yolla başarabileceğini savunan Özkutlu, "Bir ilin gelişmesi kendi başına değil bölgeyle oluyor. Bölgenin gelişmesi için ulaşım imkanları sağlıklı olması gerekiyor. Bu yolun yapılması Isparta için çok önemli. Antalya ciddi bir cazibe merkezi. Bu yolu önemsiyoruz. Önemli olan bizim Antalya ile olan duble yolumuzun güvenli şekilde yapılmasıdır" dedi.

"BU YOLUN YAPILMASINI KİMSE KENDİSİ İÇİN İSTEMİYOR"

Öte yandan gerek il olarak gerekse kamuoyu olarak kilitlendikleri tek noktanın Dereboğazı Yolu olduğunu bildiren Özkutlu, "Bu hepimizin işidir. Ispartalı için bu çok önemlidir. Bunun ardından gelecek çok şey olacaktır ve bu bir başlangıçtır. Burada canlar kaybediliyor. Bunun siyasi bir olay olmadığını vurguluyoruz. Bu yolun yapılmasını kimse kendisi için istemiyor. Yol medeniyettir. Gelişmek kendi kendine olmaz. Bölge olarak gelişmek daha önemlidir. Herkesin birlikte olmasını bu noktada istiyoruz. Isparta’nın önemli önceliği ulaşımı güvenli bir şekilde sağlamasıdır" diye konuştu.

 

 

Bu haber 822 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...