‘’Uysal gerçek bir devlet adamı’’

6 Haziran 2014 15:24

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendini ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a hem teşekkür etti hem de dert yandı. Günaydın, ‘’Buraya neredeyse Bakanlar Kurulu geldi. Ancak bir tanesi bile ziyaret edip ‘Isparta’nın bir sorunu var mı?’ demedi. Ama Sayın Uysal, gerçek bir devlet adamı olduğunu gösterdi’’ dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, dün Isparta’ya geldi. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü ziyaret eden Uysal, daha sonra 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in merhum eşi Nazmiye Demirel’in mezarını ziyaret etti. Burada bir süre İslamköy halkıyla çay içen ve sohbet eden Uysal, son olarak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

‘‘ŞEHRİ EMİN OLARAK SİZLERİ DE ZİYARET EDİYORUZ’’

Yeni bir cenk meydanından çıkıp hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere geldiğini bildiren Uysal, ‘’27 Mayıs’ta Nazmiye Demirel Hanımefendinin ölüm yıldönümünde burada bulunamamıştık. İslamöy’e geçerek mezarı başında Fatihamızı okuduk. Daha sonra müzeyi gezdik. Şehri Emini olarak sizleri ziyaret ediyoruz. Yeni bir cenk meydanından çıkıp hayırlı olsun dileklerini iletiyoruz. Bu zamana kadar milletin öncelikleriyle yaptığı hizmetleri inşallah herkesin rızasını gözeterek bir hizmet dönemi olur diye duamızı ifade ediyoruz. Başkanımızın şahsında belediye personelini nazik davranışlarından teşekkür ediyorum’’ dedi.

‘’AK PARTİ TEMSİLCİLERİNE GÖNDERMEDE BULUNDU’’

Öte yandan Uysal’ın kendine gösterdiği nazik ziyaretinden ötürü ayrıca teşekkür eden Günaydın, ‘’Benim yabancı olmadığım bir yer, eski partim. Bu ziyaretlerinden dolayı onur verdiler. Bir şehre gelindiği zaman o ilde vali, çoğu zamanda belediye başkanı ziyaret edilir. Bugüne kadar Isparta’ya neredeyse Bakanlar Kurulu geldi. Aynı zamanda Genel Başkanları geliyor. Fakat halkın seçmiş olduğu bir il belediye başkanını ziyaret etme lütfunda bulunmak istemiyorlar. Bu durum karşısında bizden değil şekline çeviriyorlar. Sayın Gültekin Uysal bu konuyla ilgili ziyaretini yaparak bir devlet adamı hürriyetini göstermiştir. Bu yönden de teşekkürle birlikte kendilerini tebrik ediyorum. Kendisi işin önemini bilen bir Genel Başkan.

BUNLARIN YAPTIĞI İLKEL DAVRANIŞ

Bizler memleket hizmetinde çalışıyoruz. Seçimle geliyoruz. Herkesin başkanıyız. Bütün halk bizi seçti. Peki, o gelenler bizi neden ayrımcılığa koyuyorlar? Bu siyasetin çok gerilerinde olduğunu hatta ilkel olduğunu gösterir. Benim 18 yıl il yönetiminde hizmetim oldu. Ali Koçal beyle de birlikte çalıştık, kendisi biliyor. Bu sıcaklığı da bir vefa olarak görmek istiyorum’’ diye konuştu.

 

 

Bu haber 702 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...