Gençlerin gözünden “Isparta Esnafı”

2 Haziran 2014 17:11

Isparta Kız Teknik ve Meslek Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğretmen ve Öğrencileri tarafından, Okul - İşletme işbirliği kapsamında; Lise çağındaki gençler arasında fotoğraf sanatını özendirmek ve zamanı doğru değerlendirme becerisini kazandırmak amacıyla GENÇLERİN GÖZÜNDEN ‘’ISPARTA ESNAFI’’ konulu yarışma düzenlendi. Yarışmaya 10 lise ve dengi okulun öğrencileri katıldı.

Yarışmaya; Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesi, Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi, Yalvaç Kız Teknik Ve Meslek Lisesi, Halı kent Anadolu Lisesi, Yalvaç Endüstri Meslek Lisesi, Özel Altın Başak Bedri Ayhan Lisesi, Meryem Albayrak Ticaret Meslek Lisesi, TED Koleji, Isparta Kız Teknik Ve Meslek Lisesi okullarından toplamda 37 öğrenci katıldı. Yarışma 29 Nisan 2004 tarihinde sonuçlandı.

Yarışmaya katılan tüm eserler, 26 Mayıs tarihlerinde Isparta IYAŞ AVM’de açılan sergide halkın beğenisine sunuldu. Serginin açılışı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Aslan tarafından yapıldı. Serginin açılışında konuşan okul müdürü Özlem Yıldırım Cımık, “Ayrıca bu yarışmanın yapılmasında ve hediyelerin sağlanmasında  bizlere katkıları olan CUMRA Fotoğrafçılık, Serkan Otele Teşekkür Ederiz. Ayrıca, bu yarışmanın tertiplenmesini sağlayan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

Sergi, 5 gün süreyle açık kaldı.

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...