Feyzioğlu Cumartesi Isparta’da

29 Mayıs 2014 15:23

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler ve CHP Uşak Milletvekili Dilek Yılmaz bugün ve yarın Isparta’ya geliyor. Ayrıca Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun da Cumartesi günü ilimize geleceği öğrenildi.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, 2. Davraz Kongresi’ne katılmak üzere bugün Isparta’ya geliyor. CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Kart’ın, mecliste önemli görev yapan hukukçu bir milletvekili olduğunu ve uzun süre Anayasa Komisyonu’nda görev aldığını hatırlattı. Kart’ın Isparta’ya gelişinde basınla bir toplantı yapacağını da ekledi.

GÜLER VE YILMAZ DA GELİYOR

Öte yandan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin organizasyonuyla yarın Birgül Ayman Güler ve Uşak Milletvekili Dilek Yılmaz’ın da Isparta’ya geleceğini bildiren Şenol, “Birgül Hanım partimize uğramak istediğini söyledi. Saat 16.00’da partimizi ziyarete edecek” dedi.

FEYZİOĞLU CUMARTESİ GÜNÜ GELİYOR

Diğer taraftan Cumartesi günü de Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Isparta’ya geleceğini duyuran Şenol, “Saat 16.00’da Kültür Sineması’nda SDÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun davetlisi olarak bir konferans verecek” diye konuştu.

“ANTALYA’DAKİ BÜYÜK TOPLANTIYA KATILIYORUZ”

Bu arada 1 Haziran’da Antalya’da bölgesel örgüt toplantısı yapılacağını belirten Şenol, “Bu toplantı Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini değerlendirmek için önemli olacak. Milletvekilleri, Parti Meclis Üyeleri, İl Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri katılacak. Toplantıyı Genel merkezimiz organize ediyor. Bu diğer bölgelerde de olacak. Bizim bölgemizde 3 ilin temsilcileri katılacak” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...