Din Görevlileri kahvaltıda buluştu

4 Ekim 2012 18:45

Diyanet – Sen Isparta Şubesi tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Emre Mahallesi Gökgöz Camiinde İmamlara yönelik kahvaltılı dayanışma ve kaynaşma programı gerçekleştirildi.

Dün saat 09.00’da başlayan programa İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile çok sayıda İmam – Hatip ve Müezzin katıldı.

AKÇİL; “ENGELLİLERİN RAHAT

İBADET ETMELERİ SAĞLANACAK”

Söz konusu programla ilgili olarak bir açıklama yapan Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil, amaçlarının din görevlileri arasında birlik- beraberlik ve dayanışmayı sağlamak olduğunu söyledi. Başkan Akçil, açıklamasında; “Bilindiği gibi; Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından başlatılan bir uygulama ile 1996 yılından bu yana 1 – 7 Ekim tarihleri arası Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanmaktadır. Bizde bu doğrultuda, Diyanet – Sen Isparta Şubesi olarak Din Görevlilerimizle Camide bir araya gelelim istedik ve bu dayanışma  ve kaynaşma kahvaltılı toplantıyı düzenledik.

Diyanet İşleri Başkanlığımız ayrıca, bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftasının temasını engellilere ayırdı. Bu doğrultuda bizde Camilerimize engellilerimizin en kolay şekilde ulaşmasını ve ibadetlerini en iyi şekilde yapabilmelerini sağlamak için bir takım çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 667 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...