‘’Bazen arabayla bazen yayan gidersin’’

23 Mayıs 2014 16:10

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal, muhalefet konumunda oldukları Belediye Meclisi’nde doğru yapılanı destekleyeceklerini ancak eksik olan varsa da yanlışı söyleyeceklerini belirtti. 2 aydır bağırılan çağırılan o meclis ortamının olmadığını söyleyen Dal, Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin adayına yüzde 60 oy çıkacağını ifade etti.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal, siyaset üzerine yeni bir değerlendirmede bulundu. Kendisine sürekli yeni görevler verildiğine dikkat çeken Dal, ‘’Bu iş böyledir. Bazen arabayla gidersin, bazen de yayan gidersin. Şartlar neyi gerektiriyorsa o görev verilir’’ diye konuştu.

2 AYDIR BAĞIRILAN

ÇAĞIRILAN MECLİS YOK

Öte yandan Mecliste muhalefet kalmanın sesiz kalmak anlamı taşımadığını ifade eden Dal, ‘’Doğru tektir. Doğru olan da Isparta için çalışmaktır. O bağırılan çağrılan ortamların olduğu Belediye Meclis toplantılarını 2 aydır görmüyoruz. İnşallah bundan böyle de görmeyiz. Kararların oy birliğiyle alınmasına özen gösteriyoruz.  Isparta'ya hizmetin en güzel şekilde yapılması için eksiklik neyse söyleriz. Örneğin Galericiler Sitesi'ndeki dükkânların satışı noktasında bir gündem vardı. Biz kiralamanın da uygun olacağını belirterek kararın bu şekilde alınmasını önerdik ve kabul edildi’’ dedi.

DOĞRUYU DESTEKLERİZ

YANLIŞI SÖYLERİZ

Meclis'te AK Parti adına konuştuğunu belirten Dal, doğruya destek vereceklerini yanlış olanı da söyleyeceklerini iletti. Dal, Isparta'nın hep iktidardan yana olduğunu belirterek Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüzde 60 partisinin adayına oy beklediğini söyledi. Dal ‘’Siyasette hedefiniz nedir?’’ sorusuna ‘’Belediye Meclis üyeliğimi devam ettirmek’’ yanıtını verdi.

               

 

Bu haber 723 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...