“Halkın içinde olacağım”

21 Mayıs 2014 19:24

İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Caner Tayfur dün görevine başladı. İlk olarak birimlerden brifing alan Tayfur, “Isparta’nın huzur ve güvenliğini temin etmek için Ispartalı vatandaşlarımızla iç içe görev yapacağız” dedi.

Son kararname ile Mehmet Or’un Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Caner Tayfur dün görevine başladı. Yönetmelik gereği Tayfur için resmi karşılama tören düzenlenmedi. Göreve başladıktan sonra ilk olarak Emniyet Müdürlüğü’ndeki birimler hakkında brifing alan Tayfur daha sonra Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

 ASAYİŞ BAKIMINDAN GÜZEL BİR ŞEHİR

İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Isparta’ya ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini ifade ederek, “Isparta’nın asayiş bakımından güzel bir şehir olduğunu öğrendim. Bu bakımdan Isparta’ya tayin olduğum için çok mutluyum. Ben de kanunların verdiği yetkiler doğrultusunda görevimi yapacağım” dedi.

VATANDAŞIN İÇİNE GİRMEYEN YÖNETİCİ BAŞARILI OLAMAZ

Öte yandan sürekli Isparta halkıyla iç içe olacağını ifade eden Tayfur, “Daima Ispartalı vatandaşlarımızın içerisinde olacağım. Onların dert ve dileklerini dinleyeceğim. Vatandaşın içine girmeyen yönetici başarılı olamaz. Biz de başarılı olmak için, Isparta’nın huzur ve güvenliğini temin etmek için Ispartalı vatandaşlarımızla iç içe görev yapacağız” şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Bu haber 659 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...