‘Kocabaş’ güven tazeledi

19 Mayıs 2014 17:59

İl Özel İdaresinde yapılan sendika seçimlerinde Adnan Kocabaş güven tazeledi.

İki listenin yarıştığı seçimler öncesinde Soma’da elim maden kazasında hayatını kaybeden Şehit İşçiler anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılarak dua ve niyazda bulunuldu.

Türkiye Yol-İş Sendikası Antalya 2 Nolu Şube Başkanlığı için yapılan delege seçiminde 218 geçerli oy kullanıldı. Seçimleri  Antalya 2 Nolu Şube Genel Sekreteri Adnan Kocabaş’ın desteklediği Ramazan Boztepe’nin listesi 129 oy alarak kazanırken, diğer aday Fikret Göktaş’ın listesi 89 oyda kaldı.

Seçim sonrasında Ramazan Boztepe ve Fikret Göktaş ile birlikte açıklamalarda bulunan Adnan Kocabaş dostluk içerisinde bir seçim süreci yaşandıklarını belirterek; “Kurumumuza yakışır bir seçim yaptık, destek veren, vermeyen bütün işçi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allahın izni ve yardımıyla arkadaşlarımızı her platformda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız, çünkü alın teri bizim için kutsaldır.  

Biz Isparta İl Özel İdaresi olarak işvereniyle, memuruyla, işçisiyle bir aile gibiyiz. Bundan önce birlik ve beraberlik içerisinde köylümüze nasıl en iyi hizmeti götürmeye çalıştıysak, bundan sonra da Allahın izniyle aynı şekilde gayretlerimiz devam edecektir. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Dostane biçimde geçen seçim sonrasında her iki liste birbirlerini tebrik ederek birlikte fotoğraf çekildiler.

Bu haber 732 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...