Altyapı çalışmaları sürüyor

16 Mayıs 2014 16:30

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa sürdürdüğü Bahçelievler Mahallesi Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin500 metreve Emek Taksi Kavşağı ile 107 Cadde’yi birbirine bağlayan bin metre uzunluğundaki 109 Cadde’deki çalışmalar aralıksız devam ediyor.

110 Cadde’de Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce altyapı çalışmaları tamamlanırken, Fen İşleri Müdürlüğü’nce stabilize çalışmaları devam ediyor. 109 Cadde’de ise Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülen altyapı çalışmalarında son aşamaya gelindi. 2 bin500 metreuzunluğa sahip 109 ve 110 Cadde’deki çalışmaları inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın çalışmaların bir hafta içerisinde tamamlanacağını ve yolun dayanıklı asfaltı ile birlikte Ispartalıların hizmetine sunulacağını söyledi.

Şehrin yenilenmesi noktasında çalışmaların devam ettiğini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin altyapısına gerekli hassasiyetin gösterildiğini aktardı. Günaydın, “Bu caddelerimizin altyapı sorunlarını da çözüyoruz. Önemli olan altyapının tamamlanması. Bu konuda çok titiz bir çalışmamız var. Bu caddelerimizin yağmur suyu hat eksikliği vardı, bunları yaptık. Yine içme suyu şebekesini elden geçirdik. Bu çalışmalar sonrasında bu caddelerimiz yenilenmiş oluyor. Kaliteye önem vererek yapmış olduğumuz bu çalışmaların Isparta’mıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.  

Bu haber 653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...