Er, engelliler için Alo Engelli Hattı kurulmasını talep etti

16 Mayıs 2014 16:28

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er, Engelliler Haftası dolayısıyla Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Er, “Şahsınızın ve belediyenizin engellilere karşı duyarlılığı ortadır” diyerek, yapılan çalışmalar için Başkan Günaydın’a teşekkür etti.

Isparta Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın her zaman yanlarında yer aldığını ve bundan dolayı şükran duyduklarını söyledi. Er, engelliler için Alo Engelli Hattı kurulması talebi ile yine belediye bünyesinde engelliler birimi kurulmasını istedi. Isparta Belediyesi’nin engelliler için yaptıkları çalışmaları yerinde bulduklarını ve desteklediklerini ileten Er, “Engellilere duyarlı bir başkanımız var” dedi.

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er ve beraberindekilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, engellilerin sorunlarının çözümü noktasında büyük uğraş verdiklerini, engellilere karşı duyarlı olduklarını söyledi. Başkan Günaydın, İsmail Er’in taleplerinin de inceleneceğini ve gereğinin yapılacağını kaydederek, engellilere yönelik olarak kendi döneminde belediye olarak yaptıkları çalışmalara değindi. Görme engelliler için yapılan çalışmaların büyük oranında tamamlandığını, kaldırımların kalan kısmının da en kısa zamanda tamamlanacağını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta engelsiz şehir olacak” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 621 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...