Gülbirlik İlkokulu’nda Anneler Günü kutlaması

10 Mayıs 2014 12:29

12 Mayıs Pazar günü “Anneler Günü” olması nedeniyle Gülbirlik İlkokulu anasınıfı öğrencileri , öğretmenleri  ile birlikte hazırlamış oldukları “Benim Annem,Güzel Annem” etkinliğini bugünden  coşku içinde kutladı.

Etkinliğe okulöncesi öğretmenleri  Selda Ünal Gürocak ve Selda Çine rehberliğinde anasınıfı öğrencileri.,velileri ve mahalle sakinleri katıldılar.Anneler adına anasınıfı öğrenci velileri Emine Kara ve Emine Çilenger birer konuşma yaptılar.Veliler;”Sene başından bu yana öğrencilerimizin sosyal ve kültürel alandaki gelişimlerini görmek bizleri gerçekten mutlu etti.Çocuklarımızın bu çabalarını gördükten sonra bizler yine aç ve uykusuz kalmaya razıyız.Hem çocuklarımızı hem de bizleri eğitimin ilk basamağında sabırla eğiten öğretmenlerimize teşekkür deriz.Umarız çocuklarımızın bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarıları artarak devam eder.”dediler.

Okulöncesi öğretmenleri ise ” Bizlerde birer anne olarak tüm annelerimizin öncelikle bu gününü kutluyoruz. Çocuklarımıza küçük yaşta anne sevgisini aşılamak,rahmetli olanları anmak,yaşayan annelerimizi ise saygı ve sevgi ile yad etmek için bu etkinliği düzenledik.Öğrenci-öğretmen ve veli birlikteliğinin en güzel örneğini bu etkinlikle göstermiş olduk.Annelerimiz bizlerin baş tacı,gönüllerin ilacıdır. “ dediler.

Etkinlikte  öğrencilerin hazırlamış oldukları  anneler günü ile ilgili şiir,şarkı ve gösteriler yer aldı.Bazı öğrenci velileri etkinlikteki  annelerle ilgili şarkı ve şiirlerden dolayı hüzünlendikleri görüldü.Yine bazı velilerin ise  çocuklarının bu yaşta yapmış oldukları gösterilerden çok etkilendiklerini belirtip bundan dolayı sevinç gözyaşı döktüklerini belirttiler.Etkinlik Okul-Aile Birliği tarafından  annelere çiçek dağıtımı ile son buldu.

 

Bu haber 1763 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...