SP İl Teşkilatı yarın Ankara’ya gidiyor

3 Mayıs 2014 11:48

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Pazar günü Ankara’da yapılacak olan 5. Büyük Kongreye Isparta’dan 6 Otobüs gideceklerini belirterek; “Kongreye 8 delege ile katılacağız” dedi. Söz konusu toplantı için yarın gece saat 24.00’de Belediye İşhanı önünden Ankara’ya hareket edeceklerini ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği partimizin belde, ilçe ve il kongrelerimizi tamamladık ve şimdi sıra Türkiye genelinden gelen delegelerin katılımıyla yapılacak olan büyük kongreye geldi. Partimizin büyük kongresi 4 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.

Bizde bu törene Isparta teşkilatı olarak büyük bir katılım göstermek istiyoruz. Bu doğrultuda; ilimizden toplam 6 Otobüsle Ankara’ya gideceğiz. Bu doğrultuda belde, ilçe ve şehir merkezimizden tüm partililerimize bu kongremize katılmaya davet ediyorum.

Biz de Isparta teşkilatı olarak partililerimizin yanı sıra 8 delege olarak söz konusu büyük kongremize katılacağız. Bilindiği gibi partimizde, mevcut Genel Başkanımız sayın Mustafa Kamalak’ın yanı sıra, efsane liderimiz Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan da Genel Başkanlık için adaylıklarını açıklamış bulunmaktadır. Bizim bu konuda şu adayı destekliyoruz diye bir öngörümüz olmayacak. 8 Delege arkadaşımız istedikleri adaya oyunu verebileceklerdir” dedi.

 

 

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...