Ispartalılar İşçi Bayramını AVM’de kutladı!

2 Mayıs 2014 15:23

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda dün Isparta sessizliği yaşadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren cadde ve sokaklarda alışkın olduğumuz hafta içi manzaraları yoktu. Çünkü kamu çalışanlarına tatil olan 1 Mayıs’ta işçiler yine işinin başındaydı. Çoğu vatandaş ise AVM’ye akın etti.

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Isparta’da bu sene meydanlarda herhangi bir etkinlik yaşanmadı. Çünkü sendika temsilcileri Isparta’da alanlara çıkmayacaklarını ve bireysel olarak diğer illerde yapılan kutlamalara katılacaklarını bildirmişlerdi. Bu açıklamanın ardından denildiği gibi dün Isparta’da büyük bir sessizlik hakim oldu. Gazetemiz muhabiri sabahın erken saatlerinde merkezi yerlerde program olup olmadığını kontrol etti ancak kimse yoktu.

HERKES AVM’YE KOŞTU

Bilindiği üzere 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kamu çalışanları 1 günlük tatil yaptı. Ancak özel sektör çalışanları ise işlerinin başındaydı. Hal böyle olunca cadde ve sokaklarda büyük büyük tenhalıklar oluştu. Öğle saatlerine doğru ise IYAŞ AVM tarafından büyük kalabalıklar meydana geldi. Tatili fırsat bilen vatandaşlar AVM’ye akın etti.

1 MAYIS ESNAFA YARAMADI

1 Mayıs’ın AVM’de kutlandığı dün esnaf da sıkıntılı dakikalar yaşadı. Çünkü vatandaş gününi AVM’de geçirmek isteyince dükkânların önü boş kaldı. Kısacası 1 Mayıs İşçi Bayramı Isparta’da hem esnafa hem de işçilere yaramadı.

 

Bu haber 577 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...