IYAŞ Alışveriş ve Yaşam Dergisi’nin 13’ncü sayısı yayınlandı

2 Mayıs 2014 15:17

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından iki ayda bir periyodik olarak yayınlanmakta ve Isparta – Burdur illerinde dağıtılmakta olan İYAŞAVM Alışveriş ve Yaşam Dergisi 13.sayısı ile okuyucularının karşısına çıktı. Yayın hayatında iki yılı geride bırakan İyaşam Dergisi her sayısında aynı özen ve heyecanla okucularıyla buluşuyor. Son sayısında da her zamanki gibi modanın son trendlerinden örnekler hazırlandı sizler için. Bu sayfalarda çeşitli firmaların bahar konseptlerinden tüyolar bulabileceksiniz. Sadece moda değil, hayatın her alanında bahar ve yaz aylarına yönelik ilginizi çekeceği düşünülen sürpriz konularda araştırmaları da bulabileceksiniz.

İyaşam Dergisi Iyaşpark’tan sizin için seçip derlenen, baharın tazeliğini ve cıvıltısını yansıtan ilkbahar-yaz sezonu ürünlerini ayağınıza getiriyor.

13.sayısını okuyacağınız dergide çocuklarımızın ,  ruhunun bir yerlerinde çocukluğun o masum ve temiz yüzünü saklayanların ve  yürekleri tatlı bir coşkunun kapladığı hepimizin içini kıpır kıpır eden Ata’mızın armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’da unutulmadı.

İyaşam Dergisi tüm sayılarında  şaşırtıcı ve ilgi çekici içeriğiyle sizlerle buluşmaya devam edecek. İyaşam Dergisini Iyaşpark AVM Danışmadan ücretsiz alarak inceleyebilirsiniz.

 

 

Bu haber 727 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...