Davraz Su Fabrikası ile ilgili farklı algılar ortadan kalksın

28 Nisan 2014 16:08

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, belediye imkânlarıyla kurulan Davraz Su Fabrikası’yla ilgili kamuoyunda farklı algı oluşturulmaya çalışıldığını ileri sürerek, “Mustafa Şahin arkadaşımız bu bayrağı buraya kadar getirdi. Biz de bu bayrağı daha ileriye taşımak adına Sav Davraz Su Fabrikası için elimizden gelen her türlü imkanı değerlendireceğiz” dedi 

Sav Kasabası’nda bir önceki Belediye Başkanı Mustafa Şahin döneminde kurulan Davraz Su Fabrikasıyla ilgili yeni Başkan Mustafa Avşar’ın destek vermeyeceği yönünde çıkan dedikodular üzerine Avşar ve Ana Bayii Abdurrahman Ulutürk cumartesi günü ortak bir basın toplantısı düzenledi.

BU BAYRAĞI DAHA İLERİYE GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yerel seçimlerin geride kaldığını belirten Sav Belediye Başkanı Avşar, Sav Kasabası’nın hizmetlerinde hizmetkar olma adına adımlarını attıklarını bildirdi. Seçim sürecinde Mustafa Şahin döneminde kamuoyunda farklı algılar oluşturulmaya çalışıldığını ileri süren Avşar, “Biz seçim sürecinde bu hizmet yarışıdır dedik. Mustafa Şahin arkadaşımız bu bayrağı buraya kadar getirdi. Biz de bu bayrağı daha ileriye götürmek için Sav Su Fabrikası için elimizden gelen her türlü imkanı değerlendireceğiz. Abdurrahman Bey kardeşimiz de bu çalışmaların içerisinde. Gelen Belediye Başkanı Davraz Su için çalışmayacak algısı kamuoyunda varsa da bu algı ortadan kalksın. Ispartamıza bu güzel suyumuzu sunmaya devam edeceğiz. Uzmanlarımızın ölçümlerine göre suyumuzun ph değeri de yüksek. Fiyatı da oldukça cazip. Dolayısıyla kasabamızın ve Davraz’ımızın bu imkanlarını Ispartamıza kazandırmış ve bu imkanlardan faydalanmış olalım” dedi.

SAV’IN MARKASINI DUYURMAK İSTİYORUZ

Davraz Su Ana Bayii Ulutürk Ticaret Müdürü Abdurrahman Ulutürk de, Isparta’da böyle bir markanın doğuşu ve yola çıkışının çok önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Hedefe ulaşmak için hep birlikte çok çalışacaklarını dile getiren Ulutürk, “Başkanımız da bu konuda bize desteklerini veriyor. Daha önceki yapılan çalışmalar ve şimdiki yapılacak çalışmalar bu markayı daha üst noktalara getirecektir. Su hayatımızın olmazsa olmazlarından. Susuz bir hayat düşünülemez. Sav Kasabamızın halkı ve belediye başkanı bu konunun arkasında durmakla güzel bir olaya vesile oluyorlar. Ayrıca Sav’ın markasını duyurmuş oluyoruz. Isparta’nın tüm mahallelerinde ve Akdeniz Bölgesi’nde bayiliklerle hizmetinizdeyiz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 1343 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...