DP Yöneticileri Başkan Günaydın’ı ziyaret etti

25 Nisan 2014 17:34

Demokrat Parti İl Teşkilatı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret ederek yeni dönem için başarılar diledi. DP’nin emektarı Hüseyin Dede, DP ailesi olarak Isparta’da kimin kazanıp, kimin kaybedeceğini belirleyecek güçte olduklarını ifade ederek, “Bizler Ispartamıza ve memleketimize yapılacak her hizmette desteğe hazırız” dedi.

Isparta’da yerel seçimlere genç ekibiyle giren ve istediğini alamayan Demokrat Parti teşkilatı dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete DP İl Başkanı Hüseyin Şençimen, Hüseyin Dede ve yerel seçimlerde DP’nin adayı Ömer Levent’te hazır bulundu.

HER YAPILAN İŞ GÜZELDİR

İl Başkanı Şençimen, Günaydın’a yeni dönemde teşkilatı adına başarı dileklerini ileterek, “Her yapılan iş güzeldir. Yaptığınız güzel çalışmaların neticesini aldınız” dedi.

KİMSEYİ AYIRT ETMEMENİZ HALKIN TAKDİRİNİ ALDI

DP’nin emektarı Hüseyin Dede ise Demokrat Parti olarak Isparta’da seçimleri kazanabilecek konumda olmasalar da kimin kazanıp, kimin kaybedeceğini belirleyecek güçte olduklarını söyledi. Dede, “Yeni dönemde çok güzel hizmet edeceğinizden eminiz. Siz kimseyi ayırt etmiyorsunuz. Sizin kazancınız da bu oldu. Halk bunu takdir etti ve tekrar başkan olarak  sizi seçti” şeklinde konuştu.

PARTİ DEĞİŞTİRENLERE DEDE’DEN GÖNDERME

Öte yandan parti değiştirenlere üstü kapalı gönderme de bulunan Dede, şunları söyledi: “Bugün artık partiler şu olmalı; partisinde çizgisinde ne ise yola onlarla çıkmalı. Bugün iktidar partisinin altında yatan nedenlerin başlıca sebepleri bunlardır. Biz DP olarak bu ülkeye gelmiş, geçmiş büyük hizmetleri olan bir parti olarak gücümüzün nispetinde bizlere düşen görevi yaptığımıza inanıyoruz. Bundan sonra da bizler Ispartamıza ve memleketimize yapılacak her hizmette desteğe hazırız”

SEÇİM SÜRECİNDE SEVİYELİ SİYASET YAPTINIZ

Belediye Başkanı Günaydın da, Demokrat Parti heyetine teşekkür ederek, “Seçim esnasında Demokrat Parti tarafından olumsuzluk yaşamadık. Seviyeli bir siyaset yaptınız. Siyaseti yapamayanların yanında Demokrat Partililer gül gibi kaldı. O açıdan sizlere teşekkür ederim. Ziyaretimize gelmeniz de bizi ayrıca onurlandırdı” dedi.

Bu haber 649 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...