Cafe Life Dergisinin yeni sayısı tanıtıldı

24 Nisan 2014 15:35

Isparta’nın tek magazin, kültür dergisi olarak çıkan Cafe Life dergisinin yeni sayısı Iyaşpark AVM’de düzenlenen kokteylde tanıtıldı.

Tanıtım kokteyline Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta’daki işletmelerin sahipleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Cafe Life Dergisi’nin yeni sayısını çok başarılı bulan Isparta Valisi Vahdettin Özkan, “Derginin sanat, kültür ve yaşama kalite getirmesini temenni ediyorum. Başarılı bir yayın hayatı olmasını diliyorum. Hem ilimizdeki imkanların sunumuna hem de kültür değerlerimizin geliştirilmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Filiz hanımı ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum.” dedi.

Cafe Life dergisi editörü Filiz Atmaca ise derginin tanıtım kokteylinde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Cafe Life Dergisinin yeni sayısının tanıtımı pasta kesilmesinin ardından konukların yeni sayıya ilişkin değerlendirmeleri ile devam etti.

 

 

Bu haber 1135 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...