Uluborlu’da ‘Kutlu Doğum’ kutlaması

19 Nisan 2014 11:15

Ülkemizde Peygamber Efendimizin miladi doğum tarihi olan 20 Nisanla biten hafta “Kutlu Doğum Haftası” olarak kutlanmakta, bu hafta içerisinde Peygamberimizi anmak ve anlamak için etkinlikler düzenlenmektedir.

Bu kapsamda Uluborlu İlçe Müftülüğümüz de 17 Nisan Çarşamba günü saat 14:30'da Alaaddin Keykubat Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda bir konferans düzenledi. Konferansın yer aldığı program Ebediyete İntikal Eden Devlet Büyüklerinin ve Şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Müftümüz Yusuf Acar yaptı. "Din Samimiyettir" isimli Sinevizyon gösteriminin ardından çocuklarımızın hazırladıkları Kur'an'dan Mesajlar Sunumu yer aldı. Atabey İlçe Müftüsü Uluborlu Doğumlu Ömer Faruk ARISOY "Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” konulu konferansını sundu.

Konferanstan sonra ödül töreni yapıldı. Belediye Başkan Vekili Süleyman Böncü programa katılan Atabey İlçe Müftüsü Ömer Faruk Arısoy'a plaket verdi. Program sonunda Kur'an'dan Mesajlar Sunumunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Katılımın hayli yoğun olduğu programda misafirlere kitapçıklar ve gül dağıtılarak, tatlı ikram edildi.

 

Bu haber 672 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...