“Kavgacı tutum içinde olmayacağız”

16 Nisan 2014 17:04

23. Dönem İl Genel Meclisi'nin çiçeği burnunda Başkanı Ali Bolat, ortak kavgası ve kaygısı Isparta olan bir Meclis çalışma dönemi geçirmek istediklerini söyledi. 

30 Mart yerel seçimlerinden sonra İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı seçilen Ali Bolat,  ortak kavga ve kaygılarının Isparta menfaatleri olacağını söyledi.  Gazetecilere açıklamada bulunan Bolat, "30 Mart seçimlerini geride bıraktık. Halkımız tercihini ortaya koymuştur. Bu noktada AK Parti grubu olarak 20 kişiyle İl Genel Meclisi'nde temsil etmeye hak kazandık. Bu noktada arkadaşlarımızın teveccühüyle AK Parti grubunda ismim meclis başkanlığı adaylığı noktasında ön plana çıktı. Oy birliğiyle İl Genel Meclisi adayı gösterildim. İl Genel Meclisi'ndeki CHP ve MHP'li arkadaşlarımızın huzurunda bir seçim yapıldı. Meclis üyesi arkadaşlarımın teveccühüyle başkanlığa seçildim. Yüce Rabbim bizleri utandırmasın. Bizler mahcup etmesin. Bizden önce görev yapmış olan tüm il genel meclisi üyesi arkadaşlarım ve geçen dönemde görev yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Isparta'ya verdikleri hizmet adına teşekkür ediyorum Aldığımız emaneti 5 yıl boyunca daha üst noktalara götürmenin azmi ve çabası içinde olacağız. Elimizden geldiği kadar Isparta'da ulaşamadığımız hiç bir nokta kalmayacak. Devletin imkanlarını meclisin imkanlarını hizmet noktasında götürebileceğimiz son noktaya kadar götüreceğiz" dedi. 

'KAVGACI TUTUM İÇİNDE OLMAYACAĞIZ'

Meclisin tek ortak kaygı ve kavgasının  Isparta olması  temennisinde bulunan Bolat, " Mutlaka ben bu noktada birlik ve beraberlikten yanayım. Kavgacı tutum içine hiç bir zaman girmeyi düşünmüyorum Kendi grubumdaki arkadaşlarım adına da aynı dilek ve temennileri taşıyorum. Ancak Isparta menfaatleri neyi gerektiriyorsa o noktada her zaman için mücadelemizi sürdüreceğiz. Tek kavgamız Isparta menfaatleri olmak zorunda" şeklinde konuştu.

 

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...