Şehrin yaşam konforu artacak

11 Nisan 2014 18:03

Isparta’da 30 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından İl Genel Meclisi’nde görev yapacak olan meclis üyeleri belirlendi. 34 üyeli İl Genel Meclisi’nde görev yapacak olan 12 MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın da katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu dönemde il genel meclisinin gündemine taşıyacakları belli konuların bulunduğunu dile getirdi. Günaydın bunlardan birisinin de otopark projeleriyle ilgili olduğunu aktardı. Isparta’da bazı kurumların bahçelerinin atıl vaziyette olduğunu ve bunların bulunduğu alana yer altı otoparkları yapmak istediklerini belirten Başkan Günaydın, “Bu gibi konularda İl Genel Meclisimizden yetki isteyeceğiz. Atıl vaziyette bulunan bazı alanları kullanmak istiyoruz. Bunlar yapıldığında şehrin kaderi değişecek ve yaşam konforu artacak” dedi. Günaydın, Sağlık İl Müdürlüğü arkasında bulunan ve istimlak çalışmaları tamamlanan alanda da projeleri hazırlanan otopark yapımı için son aşamaya gelindiğini dile getirdi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da, Isparta için ortak çalışmaların devam edeceğini bu dönemde de il genel meclisi ile belediye meclisinin uyumlu bir çalışma içerisinde olacağına inandığını belirterek, “İyi bir dönem geçireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 535 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...