Gönen’de Devir Teslim

8 Nisan 2014 16:43

Gönen’de 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kazanan AK Partili Ahmet Doğan görevi devraldığı MHP'li Belediye Başkanı Mete Elcim'e teşekkür ederek plaket takdim etti.

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanan AK Partili Ahmet Doğan devir teslim töreni ile görevine başladı. Törende MHP'li mevcut Belediye Başkanı Mete Elcim görevi AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Doğan'a teslim etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Gönen Belediye binası önünde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan MHP'li Mete Elcim, ilçeye bir çok hizmetlerde bulunduklarını ve halk ile iç içe bir görev süresi geçirdiklerini kaydetti. Seçimi kazanan AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Doğan'ı ise çalışmalarında başarılar diledi.

HER ADAY HİZMET İÇİN YOLA ÇIKMIŞTI

AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Doğan ise, seçimleri demokratik bir yarış olarak nitelendirdi. Seçim süreci boyunca tartışma ve kavgadan uzak bir seçim olduğunu vurgulayan Doğan, her aday hizmet için bu yola çıkmıştı. Ama halkımız bizi görevlendirdi. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Mete Elcim'e ve daha önceki belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanacağız. Hepimizin amacı Gönen'e hizmettir. Çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceği. Büyüklerimiz görüşlerine ve düşüncelerine her zaman saygımız olacak" diye konuştu.

Konuşmalarından ardından göreve gelen AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Doğan görevi devraldığı MHP'li Mete Elcim'e teşekkür plaketi sundu.

 

 

Bu haber 957 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...