“Bazı yenilgiler, bazı zaferlerden daha anlamlıdır”

7 Nisan 2014 15:39

MHP Şarkîkaraağaç İlçe Başkanı Mustafa Atılgan, yerel seçimlerde partilerini yarı yolda bırakanlara mesaj göndererek “Hiçbir zaman makam ve mevki talebim olmadı. Ama mücadelesini verdiğim davamızı, namusu ve şerefi üzerine yemin edipte ne kisve adı altında olursa olsun satanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Şarkîkaraağaç’ta Belediye Başkanlığı seçiminde ikinci parti olan MHP’nin İlçe Başkanı Mustafa Atılgan, seçimler sonrası değerlendirmede bulundu. Kazanamayan ama onuruyla mücadele eden adayları kutladığını belirten Atılgan, “Bizler ikinci pati olduk. İnadına MHP dedik. Yeminimize sadık kaldık ve kalmaya devam edeceğiz. Rahleyi tedrisatında yemin ettiğim arkadaşlarıma üzülerek söylüyorum; Sattılar! Yeminlerine sadık kalmadılar. 25 yıl neden ve niçin sorusunu dahi sormadan davamız uğruna mücadele ettim. Sadece nefer oldum. Hiçbir zaman makam ve mevki talebim olmadı. Ama mücadelesini verdiğim davamızı, namusu ve şerefi üzerine yemin edipte ne kisve adı altında olursa olsun satanlara hakkımı helal etmiyorum. Allah’a havale ediyorum. Çiçekpınar kasabasında adayımız Mustafa Erol Beye, Çarıksaraylar Kasabasında Halil Toprak Beye ve tüm köylerimizde bizlere destek olan tüm seçmenlerimize, gönül dostlarımıza binlerce şükranlarımı sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ve belediye başkan adayımız Ramazan Kabalak beyefendiyi destekleyen tüm hemşerilerimize selam olsun.

“KAHROLUP GİTMEYECEĞİZ”

Yorulduk ve üzgünüz, ama üzüntümüzden kahrolup gitmeyeceğiz. Aynı heyecan, aynı inançla mücadelemiz devam edecektir. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan güvenen zamanlarını ayırarak çalışan parti yönetimimiz, meclis üyelerimiz, bizlere inan ve güvenen oy veren bütün seçmenlerimize, gönül dostlarımıza binlerce teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Unutulmamalıdır ki bazı yenilgiler, bazı zaferlerden daha anlamlıdır” diye konuştu.

 

 

 

Bu haber 871 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...