Isparta Birey Dershanesinden Türkiye 2.si

7 Nisan 2014 15:31

2014 YGS sonuçlarının 29 Mart 2014 günü açıklanmasına müteakip birey dershaneleri kurucusu Okay Karaman öncelikle Isparta’nın il olarak elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Süleyman Demirel Fen Lisesinde Öğrenim gören Melike Güney Türkiye 2.si olarak büyük bir başarıya imza attı

Okay Karaman bu başarıda emeği geçen tüm okul idareci ve Öğretmenleri ile dershane eğiticilerine ve aileler ile Öğrencilere teşekkür etti.

Okay Karaman 2 Milyon adayın sınava girdiğini, yarışın çok büyük olduğunu, hiçbir öğrencinin umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini. YGS puan türünün yerleştirme puanına etki oranının % 40 olduğunu ama alanlara göre bu oranın %25 e kadar düşebileceğini; YGS de 85.000 sırada olup da LYS de 15.000 sıralara gelen öğrencilerin örneklerinin çok olduğunu belirtti.

Okay Karaman artık bu kadar katılımın yüksek ve rekabetin hat safhada olduğu bir ortamda; Şimdi yılgınlık, umutsuzluk zamanı değil; şimdi çalışma zamanı, LYS sınavına kadar düzenli çalışan, stratejisini iyi belirleyen ve psikolojisini sağlam tutan öğrencilerin bu yarışta öne geçecektir. dedi.

Okay Karaman bireysel başarıların her zaman her ortamda yakalanabileceğini, asıl önemli olanın topyekûn başarıyı elde etmek olduğunu; Birey Dershaneleri olarak bugüne kadar kitlesel başarıyı hedeflediklerini ve bu hedeflerine ulaştıklarını, 2014 YGS de barajı aşan öğrencilerinin oranının %99’geçtiğini belirtti.

Okay Karaman İlimizdeki ve Birey Dershanelerindeki tüm Öğrencilerine başarılar dilediğini ifade etti.

 

Bu haber 860 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...