Ankara’da kutlanacak Gençlik Haftası için İl temsilcisi aranıyor

3 Nisan 2014 16:26

15 - 21 Mayıs 2014 tarihleri arasında Ankara da kutlanacak olan Gençlik Haftasına katılmak üzere ilimizi temsil edecek “İl Temsilcisi Bir Genç” aranıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek konu ile ilgili yaptığı duyuruda; “Gençlik Spor Bakanlığımız Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2014 yılı faaliyet programında yer alan 15 - 21 Mayıs 2014 tarihleri arasında Ankara da kutlanacak olan Gençlik Haftasına katılmak üzere ilimizi temsil edecek “İl Temsilcisi Bir Genç” istenmektedir.

Söz konusu gencin seçiminde aşağıdaki maddeler dikkate alınacaktır.

1  - Temsilci genç, 18-29 yaş grubunda yer alan kız ve erkek gençlerden seçilecektir. Seçilecek gençlerde öğrenci olma şartı aranmayacak, çalışan ve çalışmayan gençlerden de seçilebilecektir.

2 - Sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile yarışmalarda ulusal düzeyde ilini,uluslar arası düzeyde ülkemizi temsil etmiş olma özelliğine dikkat edilecektir.

3  - Seçilecek gencin yoğun programa uygunluk gösterebilecek sağlıklı bir yapıya sahip olması ,belirgin bir hastalığı olan ( Sara,yüksek tansiyon,zayıf vb. )gençler gönderilmeyecektir.

4   - Geçmiş yıllarda     Gençlik Haftası kutlamalarına İl  Temsilcisi  olarak katılanlar tekrar gönderilmeyecektir.

5 - Temsilci gence ait sağlık raporu.

6  - Gençlik Haftasının son 3 gününde Çanakkale gezisi yer alacaktır.Gençlik Haftasına katılan gençlerimiz bu geziye katılma zorunluluğu olup, hiçbir şekilde mazeret kabul edilmeyecektir”.

Bu haber 945 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...