“Biz çiçek bahçesiyiz bizde sadece ayrık otları olmaz!”

2 Nisan 2014 19:07

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Yusuf Ziya Günaydın’ın seçimi kazanmasında dış desteklerin olup olmadığı sorusuna yanıt verdi. Yalçın, “Biz çiçek bahçesi gibiyiz. Bu bahçede çok çeşitli çiçekler vardır. Bizde sadece ayrık otları olmaz. Bize destek verenler  de var bu partiye bağlı olmayıp oy verenler de var. 54 bin 254 oyun hangi siyasi partiye ait olduğunu ayırt edebilecek olan varsa buyursun ayırsın” dedi.

MHP il Başkanı İsa Yalçın, yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından seçim yorumunda bulundu. Bu dönem seçimin farklı olduğunu ve iktidar partisinin 17 Aralık sonrası seçimi bir referandum haline getirdiğini belirten Yalçın, “Başbakan şunu demiştir; ‘Siz de kendinizi aklayın hep beraber aklanalım’ noktasına getirmiştir. Seçmenler de bu sözden hareketle etkilenerek ülke genelinde tercihini iktidar partisinden yana kullanmıştır. Ancak Isparta’da AKP’liler bize saygı duymak zorundadır” dedi.

“ALINAN OYLARIN ŞU KADARI PARTİLİ, ŞU KADARI

PARTİSİZ DEMEK ISPARTA’YA KAYBETTİRİR”

Öte yandan Ispartalıların tercihini Yusuf Ziya Günaydın’dan yana kullandığını ifade eden Yalçın, şöyle devam etti; “Alınan oyların şu kadarı partili şu kadarı partisiz demek Isparta’ya kaybettirmek demektir. Ispartalı vatandaşlar demiştir ki siz bu görevi iki dönemdir iyi yaptınız. Devam edilmeli denmiştir. Başkanımız Günaydın da 5 yıl boyunca sadece seçmenlerim değil tüm Isparta’ya hizmet edeceğim demiştir. Yollar ne kadar uzun, sıkıntılı ve engelli olursa olsun Belediye Başkanımız görevine devam edecektir. Bu noktada Isparta’da herkese çok teşekkür ediyoruz.

“BİZDE AYRIK OTLARI OLMAZ”

Diğer taraftan biz çiçek bahçesi gibiyiz. Bu bahçede çok çeşitli çiçekler vardır. Biz de sadece ayrık otları olmaz. Bize destek verenler  de var bu partiye bağlı olmayıp oy verenler de var. Isparta’da belediye başkanlığında alınmış olan 54 bin 254 oyun hangi siyasi partiye ait olduğunu ayırt edebilecek olan varsa buyursun ayırsın. Oy pusulası üzerinde böyle bir şeyi anlamak mümkün değildir. Bu oyu tüm Ispartalı hemşehrilerimiz vermiştir. Biz yine de Isparta’nın tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Bu haber 899 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...