ITKM’de sona yaklaşıldı

29 Eylül 2012 13:09

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) inşaatında incelemelerde bulundu. 490 bağımsız bölümden oluşan ve 470 adet ticari dükkanın bulunduğu ITKM’de 174 işçi tarafından çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, inşaatın hızla devam ettiğini söylerken, şu an için istenmesi halinde inşaatın bir bölümünün açılabilir konumda olduğunu ve tamamının ise kışa doğru tamamlanacağını ifade etti. Resmi açılışının ise bahar aylarında yapılacağını duyuran Belediye Başkanı Günaydın, ITKM’nin de Isparta’nın değişim hareketinin bir parçası olacağını belirtti.

ITKM’nin Isparta’nın ekonomisine yön verecek bir çarşı olduğunu aktaran Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların güzel gittiğini ve inşaatın yapımı için iyi ve kaliteli malzemeler seçildiğini dile getirdi. İnşaat alanında 174 işçinin çalıştığını kaydeden Günaydın, inşaatın ince işçiliği ve detaylarının yapılmakta olduğunu ifade etti.

ITKM’nin 18 adet yürüyen merdiveni ile birlikte toplam 24 asansörünün de Isparta’ya ulaşmak üzere olduğundan bahseden Başkan Günaydın, “Bunların da montesiyle birlikte iş aşamasının sonuna gelinecek” dedi.

İnşaat alanında her hafta incelemelerde bulunacağını ve ITKM’yi yakından takip ettiğini hatırlatan Başkan Günaydın, “Tesisimiz bitecek. Eski bir siyasetçimizin kullandığı ‘ya bitecek, ya bitecek’ sözünü bende söylüyorum. Bu inşaat ya bitecek ya bitecek” şeklinde konuştu.

ITKM’nin biraz geç olmakla birlikte eksiksiz bir şekilde açılacağını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu alanımızda değişimin bir parçası olacak” görüşünde bulundu.

Bu haber 1350 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...