Ispartalılar bir kez daha GÜNAYDIN dedi

31 Mart 2014 15:36

Aylardır sonucu merak edilen yerel seçimlerde Belediye Başkanı belli oldu. Isparta bir kez daha Yusuf Ziya Günaydın’ı Belediye Başkanlığı görevine getirdi.  İki kez üst üste seçilen Günaydın ayrıca Isparta tarihine geçti.

Yerel seçimin galibi mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın oldu. Dün gerçekleştirilen seçimde Günaydın en yakın rakibine fark atarak yeniden Başkan seçilirken bir de ilke imza attı. Günaydın Isparta tarihinde üst üste iki kez seçilen tek Belediye Başkanı oldu.

COŞKU SOKAĞA TAŞTI

Başkan Günaydın’ın seçimi kazandığının anlaşılmasının ardından taraftarları zaferi kutlamak için belediye önüne akın etti. İl merkezinde  MHP bayrağını alan  partililer uzun konvoylar oluşturdu. Başkan Günaydın saat 22:00 itibariyle belediye binası önünde toplanan halka hitap etmek için havai fişek gösterisi eşliğinde buraya geldi.

SÖZLERİ DEFALARCA KESİLDİ

Günaydın’ın konuşma platformuna çağrılmasıyla birlikte meydanı dolduranlar Isparta seninle gurur duyuyor, kıskananlar çatlasın, En büyük başkan bizim başkan sloganlarıyla karşıladı. Başkan Günaydın’ın konuşması sloganlar  nedeniyle defalarca kesildi.  

DOPİNG YAPTINIZ

Bugün  Isparta halkına verdiği hizmet sözü üzerine  halkın doping yaptığını belirten Başkan Günaydın,  “Bu dopingle Allah bize lütfeder ise Ispartamıza büyük hizmetler sunacağız. Ama Isparta’da engelciler var. Hizmetlerin yapılmasını istemiyorlar” dedi. 

GÖLGE ETMESİNLER YETER

Isparta’ya yeni dönemde kilometrelerce asfalt döküleceğini ifade eden Başkan Günaydın, “Isparta’nın her tarafı lüks olacak ve bambaşka bir şehir yaratacağız. Ama bundan korktukları için halkımıza hizmet edilmemesi için  seçimi hileyle kazanalım diye belediyenin mallarına icra koydurdular. Belediyeyi hizmet ettirmemek için durdurmak istediler. Bu şekilde hileyle belediyeyi kazanmak istediler. Bu insanlar engelle uğraşmasınlar. Önümüzden çekilsinler, gölge etmesinler yeter” dedi.

HER TÜRLÜ İFTİRAYI ATTINIZ

AK Parti milletvekillerinin her gün çıkıp aleyhinde konuştuğunu belirten Günaydın, “Operasyonda eşimizi ve çocuğumuzu soktular. Bu insanların hepsi terbiyesizce, ahlaksızca belden aşağı ailemiz hakkında konuştular. Ben eşimiz seviyorum. Eşimle beraber çalışıyorum. Eşim bana yardım ediyor. Benim eşim Amerika Cumhurbaşkanının eşinden bin kere fazla bana yardım ediyor. Bu seçimde 40 bin eve girdi ve herkesi ziyaret etti. Ben ziyaret edemedim o etti. Siz kimsiniz de benim aileme laf söylüyorsunuz? Televizyon ekranını bana kapattılar. Bundan sonra özür dilemezlerse televizyona da çıkmayacağım .  Ben çocuklarımı yetiştirdim, okuttum. Terbiye gösterdim. Kur’an-ı Kerimi okuyan çocuklarım var. Eski yazıyı okuyan çocuklarım var benim. Türkiye’nin en iyi mimarlarından bir kızımı yetiştirdim. Türkiye’nin her tarafına proje çiziyor. Bana danışmanlık yapan bir kızım var. İTÜ’de okuyan bir oğlum var. Biz ailemizle bir bütünüz. Yusuf Ziya Günaydın’ın yakasına çamur bulaşmıyor. Ne yapalım? Televizyonda her iftirayı attınız. Ne halt ettiniz? İşte Isparta halkı burada. Siz kimsiniz. Yarın sizi cennetten cehenneme bakarak göreceğim sizi. Hakkımı size helal etmiyorum” açıklamasında bulundu. 

NE YAPARSANIZ YAPIN HİZMETİMİ

ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ

Ne yapılırsa yapılsın hizmetlerinin önlenemeyeceğini kaydeden Başkan Günaydın, “ Isparta’ya hizmet olacak. Operasyon değil yukarında bomba atsalar hizmet devam edecek. 5 fabrikamız var. Para kazanıyor. Isparta’ya hiçbir vilayette olmayan hizmetler gelecek. Sosyal tesisler, yapılar gelecek Isparta bir fuar şehri olacak.  Bir insanın arkasından deve kesilmesi dünyada Isparta’ya nasip oldu. Onu da sizler yapmıştınız. Ama bunlar halen utanmadılar. Nuri Uzaktaş, milletvekilleri, Recep Ağa, bazı şeyleri gizlemek için sakal bırakan Bilgiç siz utanmıyor musunuz? Siz aynı adamlarsınız.  Değerli Ispartalılar aynı olan adamları buradan defettiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Günaydın,  kendisini dinlemeye gelenlere karanfil attı. Platformdan indikten sonra da büyük sevgi gösterisiyle uğurlandı.   

 

 

 

Bu haber 1001 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...