Konvoy yapılmayacak, sandık görevlilerine ortak yemek verilecek

28 Mart 2014 19:50

Yerel seçimlere saatler kala düzgün bir şekilde seyreden seçim çalışmalarına siyasi partilerden yine örnek bir davranış geldi. CHP İl Başkanı Şenol, aldıkları karar doğrultusunda seçim konvoyu yapılmayacağını ve sandık başında görevli bulunanlara ortak yemek verileceğini açıkladı.

Isparta yerel seçim sürecini seviyeli şekilde götürmekte kararlı. Son olarak siyasi partiler aldıkları karar doğrultusunda seçim konvoyunun yapılmaması için karar aldı. Ardından da sandık başında görevli bulunanlara yine ortak şekilde hazırladıkları yemekler verilecek. Bu gelişmelerden sonra açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Pozitif siyasetimiz kapsamında tüm partilere sandık görevlilerine ortak yemek götürelim önerisinde bulunduk. Tüm partiler olumlu baktı. İnşallah hep beraber Pazar günü kumanya hazırlayacağız. Konvoy konusunda da ‘Yapılmasın’ görüşü ortaya çıktı. Bu yüzden yarın(bugün) yapmayı düşündüğümüz konvoy iptal edildi. Siyasi nezaket her ortamda sürüyor” dedi.

“ ISPARTA HALKI AKP’NİN YAPTIĞI KOMPLOLÜRI GÖRECEKTİR”

Öte yandan ses kayıtları konusuna değinen Şenol, “Türkiye’de internete düşen ses kayıtları gündemi sarsmış durumda. AK Parti’nin ak olmadığı, kara olduğu ortaya çıktı. Isparta halkı AKP’nin yaptığı komploları görecektir. Sayın Baykal’a ilişkin düzenlenen komploda da Erdoğan’ın başrolü oynadığı ses kayıtları ortaya çıktı. Bunların intihar etmesi gerekir. Böyle bir durumda bir Başbakan orada oturuyorsa utanç verici bir durumdadır. Hem milletten hem de CHP’den özür dilemesini ve gidip bir tarafta intihar girişiminde bulunmasını tavsiye ederim. 30 Mart’ta Türk milleti AKP’ye öyle bir tokat vuracak ki, onlar artık siyasi tarihimizde kara bir leke olarak hatırlanacak” diye konuştu.

Bu haber 1069 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...