“Seçim sandıkta kazanılacak”

27 Mart 2014 18:52

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, sandık müşahitleriyle önemli bir toplantı yaptı. Korkmaz, “Sandığa sahip çıkın” uyarısında bulundu.

Yerel seçimlere 2 gün kaldı. Partiler de artık son hazırlıklarını yapıyor. Bu kapsamda MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, dün parti binasında sandık müşahitleriyle bir araya geldi.

“SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR”

Müşahitlere önemli uyarılarda bulunan Korkmaz, “Seçim sandıkta kazanılır. Bu hususta görevli arkadaşlarımızın omzunda büyük bir sorumluluğun olduğu asla unutulmamalıdır. Sizlerin görevi en önemlisi. Sandığa sahip çıkın” dedi.

‘MHP BİRİNCİ PARTİ OLACAK’

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Isparta’da belediye başkanlığı seçimini mutlaka kazanacaklarını belirterek, ‘Bu seçimlerde MHP Isparta’da birinci parti olacak. Vatandaş hazır, bizler hazırız’ dedi.  

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, yerel seçimlere az bir süre kala değerlendirmede bulundu. Korkmaz açıklamasında “Allah’a bin şükür MHP’nin belediyecilik anlayışı ile kamuoyunun önüne başımız dik alnımız açık çıkıyoruz. Isparta’da hükümetten daha fazla belediyemiz yatırım yapmıştır. Belediyemiz iş verdi, istihdam verdi. Geçmiş dönemdeki borçları ödeyerek bir yükün altından kalktı. Bunu kamuoyu görüyor. Şu anda  bizlere ulaşan vatandaş tercihleri MHP’li belediyeciliğin ve Yusuf Ziya Günaydın’ın yoluna devam edeceği yönündedir. Burada hedefimiz çok fazla oy ve destekle Isparta Belediyesi’ni kazanmaktır. Isparta Belediyeciliği üzerinden Türk milliyetçilerine MHP’ye zarar vermek isteyenlere de büyük bir cevap vermek için Isparta’nın tüm ilçelerinde MHP başa alındı. Bu seçimlerde MHP Isparta’da birinci parti olacak. Vatandaş hazır bizler hazırız. Bu müjdeyi 30 Mart akşamı vatandaş alacak” dedi.  

Bu haber 886 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...