DYP Başkan Adayı’ndan çalışan anneler için proje

26 Mart 2014 15:24

Isparta merkezde her mahalleye bir kreş açılacak. Doğru Yol Partisi (DYP) Belediye Başkan adayı Mehmet Uslu, çalışan anneleri rahatlatacak projesini açıkladı. Uslu, il merkezinde yer alan her mahalleye kreş açacaklarını müjdeledi.

DYP Belediye Başkan adayı Mehmet Uslu, 30 Mart'ta yapılacak 2014 yerel seçimleriyle ilgili önemli projelerini açıklarken şunları söyledi: "İlimizde yer alan 44 mahallemize kreş açarak özellikle çalışan annelerimizin imdadına yetişeceğiz. Mesela Zafer’de, Çünür’de, Karaağaç’ta, Davraz’da, Binbirevler’de, yani 44 mahallede ikamet eden ve çalışan annelerimiz artık rahatlayacak. Annelerimizin üzerlerindeki yükün alınmasını hedefliyoruz."

"ÇOCUKLARINIZ ÇOCUKLARIMIZDIR"

"Ispartalı kardeşlerimizin çocuğu bizim çocuğumuzdur" diyen Mehmet Uslu, il merkezinde açacakları kreşler ile çalışan kadınlarımızın gün içinde daha rahat olmalarını sağlayacaklarını söyledi. DYP Belediye Başkan adayı Uslu, alanında uzman kadrolarla okul öncesi eğitim döneminde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı gelişimleri, yeni girdikleri ortamlara adaptasyonları, bulundukları ortama uyum sağlamaları ve kapasitelerini ortaya koyabilmeleri adına her türlü imkanı kullanarak bu kreşlerde hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber 678 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...