5 yıl daha zam yok

24 Mart 2014 15:18

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Karaağaç Mahallesi Meydanlığında halka hitap etti. 5 yıl boyunca hiçbir şeye zam yapmadıklarını söyleyen Başkan Günaydın, “Bir 5 yıl daha hiçbir şeye zam yapmayacağız” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günaydın son olarak Karaağaç Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Yüzlerce insanın sevgi seli altında beraberinde MHP Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve belediye meclisi üyesi adayları ile alana giren Başkan Günaydın, önümüzdeki 5 yılda uygulayacakları projeler ile birlikte yine vatandaşa hiçbir şeye zam yapmama sözü verdi. 

SANDIK ÇAMAŞIR

MAKİNESİ DEĞİLDİR

Soğuk havaya karşın meydanı dolduran ve Başkan Günaydın başta olmak üzere partililere sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara ilk olarak MHP İl Başkanı İsa Yalçın seslendi. Yalçın’ın gündeminde Twitter'a erişim engeli vardı. Yalçın başta gençler olmak üzere yoğun bir şekilde kullanılan Twitter ile ilgili olarak, “12 yıldır ülkemizi yöneten AKP’nin başındaki ustanın yaptığı şeyler artık bardağı taşırmıştır. 15 gün önce televizyon ekranlarına çıkıp iletişim araçlarını facebook, twitter’ı kapatabileceğini söylüyor, Cumhurbaşkanımız ‘böyle şey bu çağda olur mu?’ diyor. Başbakan yargı kararını gerekçe göstererek twitter’ı kapattı. Peki niye twitter’ı kapattı. Çünkü bazı şeyler yayınlanmaya başlanmıştı. AKP ne kadar uğraşırsa uğraşsın, bu yolsuzlukların, yapılan bu yanlışlıkların üzerini kapatamayacaktır. Sandıkta temizleneceğini düşünen AKP’nin yöneticilerine sesleniyorum, sandık temizlenme yeri değildir. Sandık çamaşır makinesi değildir. Sandığa gidip, alacakları oylarla AKP bu yaptıklarının hepsinden kurtulacaklarını zannediyorlar” dedi.

FEZLEKELER ENGELLENDİ

TWİTTER KAPATILDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Isparta Hükümet Meydanı’nda yaptığı konuşmasıyla eleştiren MHP Milletvekili S. Nevzat Korkmaz’ın ana gündeminde ise 4 Bakan ile ilgili Meclis’te görüşülen fezlekeler ve erişim engeli kararı verilen Twitter oldu. Korkmaz, “Başbakan Türkiye’de yaşanan yolsuzluk olayını kapatma gayreti içerisinde. 2 gün önce TBMM’de bakanlar ile ilgili fezlekelerin okunması gündemi vardı. Bu fezlekelerin okutulmaması için Adalet ve Kalkınma Partisi elinden geleni yaptı. Eğer kendilerinin ifade ettiği gibi tertemiz olsalardı bu hırsızlık ve yolsuzluk iddiaları yine kendilerinin dediği gibi paralel yapının ya da muhalefetin iddiası şeklinde olsaydı niye bunu kapatma ihtiyacı duyarlardı. Bu karartma ve insanlarımızın gündeminden yapılan bu rezaletleri düşürme amacıyla bu karartmaya şimdi twitter’ı da kapatma noktasına gelerek devam ediyor. Ne diyor Başbakan? ‘Twitter, mwitter dinlemeyiz kapatacağız’ diyor. O zaman bizde millet olarak, ‘Recep, mecep dinlemeyiz fişini çekeceğiz’ demeyecek miyiz. Bu insanlar güdülecek koyun değil. Demokratik hukuk devletinde insanların kendilerini yönetenlerle alakalı olarak yaptıklarını öğrenmek zorunlulukları var” şeklinde konuştu.  

5 YIL DAHA ZAM YOK

Son olarak Ispartalılara seslenen Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın gündemi ise yeni dönemde hiç zam yapılmaması konusuydu. Başkan Günaydın, amaçlarının halkı zenginleştirme, kalkındırma olduğundan bahsederek, “Isparta bir başka şehir olacak” dedi. Günaydın, önümüzdeki 5 yıl daha hiçbir belediye gelirlerine zam yapmama sözü vererek, “Ey hükümet bizi örnek alın” diye seslendi. Günaydın, “Hiçbir şeye 5 yıldır zam yapmadık. Hem bir batağın içinden çıkıyorsun, hem hiç zam yapmıyorsun. Hem fabrikalar kuruyorsun, hem altyapı yapıyorsun, hem araç gereçlerini alıyorsun. Böyle bir çalışmayı kim başarmış. Ama halk için çalışırsan halka gönlünü verdiğin zaman Yüce Yaradan bize bu lütfu verdi. İnşallah o büyük projelerde yeni dönemde gerçekleşecek. Isparta bir başka şehir olacak. Türk Türkiye’de Isparta her bakımdan yine birinci olacak. Türkiye Isparta’yı konuşacak. Önümüzdeki 5 yılda yine zam yapmayacağız. Isparta halkına bambaşka hizmetler sunacağız” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 719 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...