Sahildeki ağaçlar budandı

23 Mart 2014 15:37

Eğirdir Belediyesi tarafından, Poyraz sahili boyunca uzamış ağaçların alt dalları budanarak vatandaşların göl manzarasını görebilmeleri için hummalı bir çalışma başlatıldı. 

Altınkum Mahallesi sakinlerinin talepleri üzerine Belediye park bahçe ekibi, göl manzarasını kapatan Hayalkent önünden geçen kaldırım yanındaki ağaç ve bitkilerin budama işlemlerini yaptı.
Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, halkımızın göl manzarasını daha rahat görebilmesi için haklı talepleri doğrultusunda çalışmaların yapıldığını belirtti.
Poyraz sahil yolu ile göl arasındaki ağaçların budanması ile kaldırımlarda yürüyen ve yoldan geçenler göl manzarasını rahat görebiliyor. Diğer taraftan, Hayalkent’in göl tarafında kaldırımda yürürken gölü rahatça görmeye başlayanlar yapılan budamalardan dolayı “Hayat varmış” diyerek Başkan Özmeral’e teşekkür ettiler.
Vatandaşlar, önceden evlerinde otururken veya kaldırımdan yürürken gölü göremediklerini belirterek, “budanan ağaçlarla manzaramız açıldı. Şimdi gölümüzü çok rahat görüyoruz. Belediye Başkanımıza isteklerimize cevap vererek ağaçların budanmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Bu haber 765 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...