“Değişim ve gelişim için yola çıktım”

21 Mart 2014 18:40

Yıllardır esnaf olarak şehre katkı sağlayan Demokrat Parti Belediye Meclis 1. sıra adayı Nihat Ölmez’in hedefi büyük. Kendine yetki verilmesi halinde Isparta’da gözle görülür bir değişim sözü veren Ölmez, “14 yıldır bu şehirde 2 şey haricinde bir şey değişmedi. Kimse bize masal okumasın” dedi.

Genç kadrolarıyla dikkatleri üzerine toplayan Demokrat Parti(DP), yarışa ortak olmak istiyor. Bu anlamda elini taşın altına koyan 1. sıra Belediye Meclis üyesi adayı Nihat Ölmez, gazetemize açıklamalarda bulundu. Genç bir kadroyla kurulu olduklarını ve yeni jenerasyonun bu şehre büyük katkı sağlayacağını ifade eden Ölmez, “Isparta ve halk için siyasi hayata atıldım. İnsanların sorunsuz, huzur, güven ve varlık içinde yaşayabilmeleri için çalışacağım. Isparta’nın diğer illerden geri değil aksine fazlası olması için yetki istiyorum. Bugüne kadar siyasi hiçbir ortamda bulunmadım. Ancak gördüm ki mevcut siyasilerimizin ilimize bir katkısı yok. Bunu gördüğüm için ‘Siyasette ben de varım’ demek için bu yola başkoydum” diye konuştu.

“14 YILDIR BU ŞEHİRDE 2 ŞEY DEĞİŞTİ!”

Öte yandan 14 yıldır Isparta’da sadece iki şeyin değiştiğini ileri süren Ölmez, şunları söyledi; “Isparta’nın son dönemdeki her safhasını biliyorum. İşim gereği de pazarlamacılar bana çok gelip gidiyor. Onların da tespiti benim düşündüğümü gibi. 14 yıldır bu şehirde sadece iki şey değişti. Biri Özkanlar Alt geçidi biri de IYAŞ AVM. Onun dışında bu şehirde ne oldu? Bunu görmek için ekstra bir çaba sarf etmeye gerek yok. Başka illerden gelen arkadaşlarımız da bunu söylüyorlar. Isparta’nın röntgenini dışarıdan gelen insanlar çekiyor zaten.

“BU ŞEHİRDE HEPİMİZ YAŞIYORUZ”

İlimizde değişim şart. Ancak bunu başarabilecek siyasilere ihtiyacımız var. Seçilmem halinde Mecliste gereken mücadeleyi verip bu değişimi sağlayacağımın sözünü veriyorum. Isparta’yı Isparta yapan 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in izinden giderek yine ilimizi hak ettiği yere getirmek için elimi taşın altına koymak istiyorum.”

NİHAT ÖLMEZ KİMDİR?

Demokrat Parti Belediye Meclis 1. sıra adayı Nihat Ölmez 1972 Senirkent doğumlu. 1974-1990 yılları arasında Davraz Mahallesi’nde yaşadı. 1990’dan bugüne Mehmet Tönge Mahallesi’nde ikamet ediyor. Nihat Optik işletmesi sahibi. Geçmişte hiçbir siyasi alanda görev almadı. 

Bu haber 717 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...