Pazar esnafından Günaydın’a destek

19 Mart 2014 15:58

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Salı Pazarı esnaflarıyla bir araya geldi. Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlara ‘hayırlı işler’ dileklerini beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ileten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ziyaretlerinin ardından Çamlıca Kahvesi’ne geçti. Burada yoğun bir kalabalık tarafından büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı Günaydın ve beraberindekiler burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Başkan Günaydın’ın göreve gelmesinin ardından pazar yeri harçlarını düşürdüğünü ve 5 yıldan buyana zam yapmadığını söyleyen pazarcı esnafı, Günaydın’ı ‘esnaf dostu’ kabul ettiklerini ücretlerinin yanı sıra bugüne kadar hiçbir şekilde zulüm görmediklerini söylediler. Başkan Günaydın da, belediyenin vatandaşı ve esnafı için var olduğunu ve her konuda Ispartalının menfaati doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı.

Yine Çamlıca Kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Günaydın’a seçimlerde başarı dilekleri iletilirken, ‘tam destek’ mesajları verildi. 

 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...