“Sorun değil, çözüm üretilmeli”

18 Mart 2014 17:15

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, beraberinde MHP İl Başkanı İsa Yalçın, belediye ve il genel meclisi üyesi adayları ve partililer ile birlikte Sav Beldesi’ni ziyaret etti. MHP Sav Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar ile birlikte ziyaretlerde bulunan heyet ardından kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Sav’ı, Isparta’nın bir semti olarak kabul ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hizmet bakımından da Sav Deresi’nin çözüme kavuşacağını söyledi. Her iki belediyenin ortak çalışmasıyla bunun çözülebileceğini aktaran Günaydın, “Sorun değil, çözüm üretilmeli” dedi. Isparta Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ancak iktidarın da yapması gerektiğini ancak yapmadıklarını söyleyen Günaydın, “Devamlı senaryo yazarak üzerimize atıyorlar” şeklinde konuştu.

Sıvı atık tesislerinde daha ince arıtmanın yapılacağını söyleyen Günaydın, “Bizden önceki dönemde tesisler hiç çalıştırılmadı, biz çalıştırdık. Niçin o zaman ses çıkarmadınız? Yine mangalda kül bırakmıyorlar. Şimdi de hükümet gücü ile çözeceğiz diyorlar. Hükümetin gücü bugüne kadar hep Isparta’yı engellemekle geçti. Kimse Isparta’yı karalamaya çalışmasın” görüşlerinde bulundu.

Isparta ve Sav’ın iç içe olduğunu ve bütünleştiğini belirten MHP İl Başkanı İsa Yalçın da, 30 Mart’tan sonra bütün sorunları karşılıklı çözmeye çalışacaklarını aktardı. ‘Artık Türkiye’de tuz kokmuştur’ diyen İsa Yalçın, “Bunun önüne geçmek için ‘milletin iradesi sandıktır’ diyoruz. Isparta Belediyesi olarak 5 yıl önemli mücadeleler verilmiştir. Borçlu ve sıkıntılı bir belediye vardı, bunları çözdük. Çok şükür Isparta Belediyesi konuşulan değil, kendisinden söz ettiren bir belediye olmuştur” dedi.

 

Bu haber 603 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...