“Çanakkale Geçilmez”

17 Mart 2014 17:35

Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği 18 Mart Çanakkale zaferi nedeni ile bir program düzenledi. Cumartesi günü Kültür Sinemasında düzenlenen programa ilgi yoğun oldu. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da bu programı takip etti. İki saat süren programda Çanakkale her yönüyle anlatıldı. Ayrıca programda öğrenciler şiir ve marşlarla programa renk kattı.

Program öncesi kısa bir açıklama yapan Oğuzata Derneği Kurucusu Halil Sarı, derneğin kurulmasında büyük emeği olan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ederken “4 yıl önce kurmuş olduğumuz bu derneğimizde öğretmenlerimiz hiçbir menfaat gözetmeden hizmet etmişlerdir. Ekonomik imkanı olmayan öğrencilerimize ücretsiz kurs veren derneğimiz her geçen gün büyüyerek hizmetine devam etmiştir. Bu gün 600’ün üzerinde öğrencisi ile başarıda ücretli dershaneler ile yarışır hale gelmiştir” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın siyasi çalışmaların olduğu bu yoğun günde öğrencilerin yanında olmayı da ihmal etmedi. Onlara sınavlarda başarılar dilerken, üniversite öğreniminde de destekçi olacağını yeniledi.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Oğuzata derneğimize emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Hiçbir menfaat gözetmeden öğrencilerimizin yanında olmuşlardır. Oğuzata derneğimiz ekonomik imkansızlıklar nedeni ile ücretli dershanelere katılamayan ancak eğitimde başarılı olan öğrencilerimize kurs vermektedir. Biliyoum imkansızlıklar nedeni ile dershaneye gidemeyen öğrencilerimizi üniversite günlerinde de zor günler bekliyor. Üniversitedeki masrafları konusunda da hem aileler hem de öğrencilerimiz derin derin düşünmektedir. Sizlere dershane konusunda nasıl yardımcı olduysak üniversite öğretiminizde de maddi manevi destekçi olacağımızı bilmenizi istiyorum. Hiç düşünmeden hedefinizdeki okullara kaydınızı yaptırın. Her zaman sizlerin yanında olacağım” dedi.

Bu haber 668 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...