“Isparta; DP sayesinde Isparta olmuştur”

16 Mart 2014 18:09

Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karan’ın yerel seçimlerde Belediye Meclisi’nde kontenjan aday olması sebebiyle görevinden istifa etti. Yerine kurul arasından Ahmet Şençimen Başkanlığa seçildi. Şençimen ilk açıklamasında önemli mesajlar verdi.

“ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ DP’NİN BAYRAĞINI

ISPARTA’DA DALGALANDIRMAK İSTİYORUZ”

Uzun yıllar Doğru Yol Partisi Gençlik Kolları’nda ve ilçe yönetimlerinde görev aldığını bildiren Şençimen, “İl yönetimi görevinden sonra 30 Mart yerel seçimleri için İl Başkanı Nihat Karan’ın Belediye Meclis Üyeliği için kontenjan aday olması nedeniyle İl Başkanlığı görevini biz devraldık. Bu görevi en iyi şekilde başarmaya çalışacağız. Eski günlerdeki gibi Demokrat Parti’nin bayrağını Isparta’da dalgalandırmak istiyoruz” dedi.

“YOLU DOĞRU, ÖZÜ DOĞRU SEÇMEN KIRATI

ŞAHLANDIRSIN Kİ, BÜYÜK ISPARTAMIZIN ÖNÜ AÇILSIN”

30 Mart yerel seçimlerinde sağduyulu demokrat oylarının adresinin Demokrat Parti olduğunu belirten Şençimen, şunları söyledi; “Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent ve Belediye ile İl Genel Meclisi Üyesi adaylarımız bu göreve hazırdırlar. Yolu doğru, özü doğru seçmen kıratı şahlandırsın ki, büyük Ispartamızın önü açılsın. Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylar ve can kayıplarından derin üzüntü duymaktayız. Ülke insanımızı sağduyulu davranmaya diliyoruz. Çözüm, huzur, güven Demokrat Parti’dir.

“ISPARTA’YI ISPARTA YAPAN DEMOKRAT PARTİ’DİR”

Geçmişte Isparta’nın yapısı Demokrat’tı. Buna güveniyoruz. Demokrat Parti olarak Isparta Belediye Başkanlığında uzun süredir bulunamadık. Biz hazırız. Isparta’ya çok güzel hizmetler sunacağımıza inanıyoruz. Çünkü Isparta’yı Isparta yapan Demokrat Parti’dir.

Bütün Demokrat seçmenini ve bu partiye inananları partimizde görmek istiyoruz.

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÜLKEYİ SARSACAK

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPACAĞIZ”

Öte yandan önümüzdeki hafta ülkeyi sarsacak önemli açıklamalar yapacağız. Bazı duyumlarımız var. Onları doğrulatırsak açıklama yapacağız. Neden ülkemiz bu hale geldi? Paralel siyasetin dizaynı hakkında Isparta’yı ve ülkemizi bilgilendireceğiz. Biz her zaman varız. Ama toparlanmayı başaramadık. 30 Mart’tan Demokrat Parti misyonunu yerel yönetimlere ve iktidara taşıyacağız. Önümüzdeki günlerde çok şeyler olacak.

Doğru Yol Partisi olarak iktidara geldiğimizde ilimize 50 yıllık planlar sunmuştuk. O zaman ben Gençlik Kolları’nda görev almıştım. OSB, havaalanı, üniversite, tıp ve sağlık ile eğitim alanlarında bir dosya hazırlayarak 1993’teki Sayın Demirel’in başbakanlığında bunları icraata geçirdik. Ama maalesef son 14 yıldır da Mecliste olmayışımızdan dolayı Isparta çok geri kalmıştır. Verdiğimiz emeklerin karşılığını Isparta alamamıştır. 5 yıl önce Isparta girişinde 243 bin nüfus yazarken bugün 194 bin yazmaktadır. Bu üzücüdür. Bunun sebeplerini tek tek açıklayacağız.”

 

Bu haber 949 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...