Günaydın kurumları ziyaret etti

16 Mart 2014 17:54

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Eğirdir Yolu üzerinde bulunan bazı kamu kurumlarını ziyaret etti. Beraberinde Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüklerini ziyaret eden Başkan Günaydın, çalışanlarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ilk ziyareti İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne oldu. Burada kurum müdürü Muhammet Arabacı’yı makamında ziyaret eden Başkan Günaydın ve Meclis Üyesi adayları ardından kurumda çalışan personele hayırlı çalışmalar dileklerinde bulundu.

Buradan sırasıyla Kadastro Müdürü Şeref Özata, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet Albayrak, Ticaret İl Müdürü Mehmet Akif Ülger ve kurum çalışanlarıyla birlikte bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışanlara iyi çalışmalar dileklerinde bulunurken, önümüzdeki 5 yıl içerisinde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çalışanların önümüzdeki 5 yıl için belediyeden beklentilerini, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Günaydın, önceliklerinin trafik sorununu çözmek, otoparklar yapmak, sosyal tesisler inşa etmek olduğunu kaydetti.

 

Bu haber 708 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...