“Tüm vatandaşlarımızı sokakta değil, sandıkta hesap sormaya davet ediyoruz”

14 Mart 2014 19:20

Partisinin Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Günaydın’ın güzel hizmetler verdiğini belirterek, “Ispartalılar kadirşinas insanlardır. Hizmet verenleri unutmazlar ve güçlendirirler. Bu seçimlerde Isparta’dan daha güçlü bir mesaj yükseleceğine canı gönülden inanıyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural, Çarşamba günü akşamı partisinin İstanbul Yolu üzerindeki Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katılmak üzere ilimize geldi. Isparta’da büyük bir coşkuyla karşılanan Vural, seçim bürosu önünde partililere seslendi. Isparta’da MHP’nin göreve devam ettiğini ifade eden Vural, 30 Mart seçimlerinin Türkiye’nin kaderi açısından önemli bir dönemeçte gerçekleştiğini ifade etti. Vural, “30 Mart sonrası gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri Türkiye’nin kaderini ve istikametini belirleyecektir. MHP olarak 30 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızdan 12 yıl boyunca AKP politikalarının muhasebesini yapmalarını ve verecekleri oylarla ve güçlendirecekleri iradeyle sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

CHP VE AKP’LİLERİ MHP’YE DAVET ETTİ

Konuşmasının büyük bir bölümünde AK Parti hükümetine yüklenen Vural şunları söyledi:  “Erzurum ve Sivas kongreleriyle yol haritasını belirlediğimiz, Atatürk önderliğinde gerçekleştirdiğimiz Milli Kurtuluş Savaşımızla milli devlet, üniter devlet doğrultusunda ilelebet payidar mı kalacağız yoksa AKP’nin PKK ve BDP ile Öcalan’la birlikte İmralı’da yazdığı yol haritasıyla mı devam edeceğiz. 30 Mart seçimleri bunun muhasebesinin yapılacağı bir seçimdir. 30 Mart seçimleri Türkiye’nin kaderi için önemlidir. Biz Özerkliği ilan edeceğiz diyenlere karşı Cumhuriyette kaçak inşaata izin vermeyeceğiz demenin günüdür arkadaşlar. 30 Mart aynı zamanda 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrası rüşvet ve yolsuzluk hesabını sormaktan kaçanların sandıkta hesap verme günü olmalıdır. Ayakkabı kutularındaki milyon dolarları görmeyenlerin haram paracı Reza Zirzop’un,  Bakanlarını rüşvete bağladığı iradenin haram paracılardan hesap sorma günü olmalıdır. 30 Mart seçimleri bu milletin hakkına hukukuna el uzatan haramzadelerin, bölücülerin sandıkta cezalandırma günüdür. Bu bakımdan 30 Mart seçimleri 12 yıl boyunca çalma, çırpma sevdasına girmişlere ihtar göstereceği bir gün olacaktır. AKP’ye, CHP’ye oy vermiş değerli kardeşlerim hepinizi MHP’ye oy vermeye davet ediyorum. Herkesi Isparta’da Yusuf Ziya Günaydın’ı tekrar Belediye Başkanı yapmaya davet ediyorum.”

HER SANDIK BİZİM İÇİN MÜCADELE ANLAMINA GELİYOR

Öte yandan Gezi olayları sırasında başına isabet eden gaz fişeği nedeniyle 269 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Berkin Elvan’ın ailesine başsağlığı dileyen Vural “Hesap vermesi gereken AKP kaos ortamı oluşturmak istiyor. Tüm vatandaşlarımız AKP’den sokakta değil, sandıkta hesap sormaya davet ediyoruz. Bu kaostan beslenen çatışmadan beslenen AKP’nin bu yönetim anlayışını prim vermemek gerekiyor. Onun için vatandaşlarımızı kurulan tuzaklara düşmeme konusunda uyarıyoruz. AKP’ye hesap sorulacak bir ortamda toplumsal karmaşa isteyenlerin bu tuzaklarına vatandaşlarımızın düşerek bedel ödememesi temennimizdir. Her sandık bizim için bir mücadele anlamına geliyor” diye konuştu. 

ISPARTALILAR KADİRŞİNAS İNSANLADIR

Diğer taraftan Isparta Belediyesi’nin hizmetlerine değinen Oktay Vural, Başkan Yusuf Ziya Günaydın’ın şehre güzel hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Ispartalıların kadirşinas insanlar olduğunu belirten Vural “ Hizmet verenleri unutmazlar ve güçlendirirler. Bu seçimlerde Isparta’dan daha güçlü bir mesaj yükseleceğine canı gönülden inanıyorum. Bu seçimler Türk demokrasisi açısından çok önemlidir. Demokrasimizin hukuk devleti ilkesini ortadan kaldırmak isteyen ceberut bir yönetim anlayışıyla devleti yönetmek isteyen, yargıya ve özgürlüklerimize müdahale eden bu zihniyetten kurtulmalıyız” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından seçim bürosunda partililerle buluşan ve sohbet eden Vural daha sonra Isparta Belediyesi’ni ziyaret etti. Vural daha sonra da Eğirdir ve Uluborlu’da parti ilçe başkanlıklarına ziyarette bulundu. 

Bu haber 854 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...