Çakmakçı artık CHP rozetini takmıyor

14 Mart 2014 19:16

CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, daha seçilmeden parti rozetini çıkardı. Çakmakçı, hal esnafına da bir müjde verdi. Antalya halinde Antalya plakalı araçlar için uygulanan fiyat tarifesinin Isparta hal esnafı için de geçerli olacağını söyledi. 

CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, parti binasında Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu tarafından  düzenlenen basın toplantısı öncesi kısa bir konuşma yaptı.  Isparta’nın bir değişim aşamasında olduğunu belirten Çakmakçı, “Bunu halktan biliyorum. Her mahalleden bize gelmediniz ziyaret etmediniz talepleri bizi onurlandırıyor. Isparta’nın sorunlarını size görüntülü aktardık. Çözümlerini getirmeye gayret ettik. Gencinden çocuğundan yaşlısına kadar her kesime hitap eden sevgi atmosferini oluşturmak istedik. Biz CHP Belediye Başkanı değil Isparta’nın başkanı olmak için rozeti çıkardık. Çünkü herkese eşit mesafede hizmet etmek zorundayız. Isparta’da hayat seviyesinin yükselmesi için gerekli altyapıya sahibiz. Biz çağdaş bir Isparta yaratmak, birlikte yönetmek istiyoruz. Gençlik merkezlerinde gençlere duyduğu ilgiyle farklı bir özellik gösteriyoruz. Gençliği dinledik gelen talepler bizi onurlandırıyor. Artık pozitif siyaset yapıyoruz. Birilerinin eksikliğinden yükselmek istemiyoruz. Zaten CHP 90 yılık bir çınar  ve 66 yıl sonra Isparta’da belediye başkanlığı seçimini kazanacağız” dedi

HAL ESNAFINA MÜJDE

Isparta hal esnafına müjde veren Çakmakçı, “Antalya’da Belediye Başkanı Mustafa Akaydın hocayla görüştüm. Hal esnafımızın bir sorunu vardı. Antalya çıkışında,  kamyonlardan farklı bir bedel alınıyordu. Şu anda Antalya Hali 07 plakadan ne alıyorsa 32 plakadan da onu alacak” dedi.

Bu haber 797 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...